You are here
Home > NEWS > Educational > Zodiile care se îndrăgostesc IREMEDIABIL luna aceasta
loading...

Zodiile care se îndrăgostesc IREMEDIABIL luna aceasta

Zodiile care se îndrăgostesc IREMEDIABIL luna aceasta

Berbec

Luna această începe cu două aspecte foarte puternice pe 1 şi 3 octombrie, ceea ce anunţă o nouă relaţie care e pe punctul de a începe. Cunoşti pe cineva de care te simţi foarte atras. Dacă eşti deja într-o relaţie, legăturile dintre tine şi partener sunt din ce în ce mai puternice.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Taur

Eşti îndrăgostit, iar acest lucru îi miră pe cei din grupul tău de prieteni. Încearcă să nu te mai agăţi de o relaţie din trecut, ci să te axezi pe prezent şi, implicit, pe viitor, căci nu vrei să pierzi ceea ce tocmai ai obţinut.

Gemeni

Deşi preferi să vorbeşti mai tot timpul, luna aceasta te axezi pe ascultat şi pe încercarea de a cunoaşte mai bine persoana de lângă tine. Te afli în relaţia la care ai visat mereu, iar acest lucru te face să radiezi.

Rac

Îţi place să crezi că reuşeşti să creezi un spaţiu plin de afecţiune pentru persoana iubită, însă încearcă să nu aluneci în cealaltă extremă şi să o sufoci. Lucrurile încep să meargă mai bine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, pe la mijlocul lunii.

Leu

Pentru tine, a avea romantismul în viaţă nu este ceva opţional, însă încearcă să nu tânjeşti atât de mult după atenţie. Persoana iubită nu poate oscila neîntrerupt în jurul tău. Discutaţi mai mult, pentru a avea mai multă încredere.

Fecioară

Te simţi descătuşat de tot ce are legătură cu trecutul şi te simţi pregătit să cunoşti noi persoane. Nu te descuraja, dacă nu găseşti din prima iubirea pe care o cauţi. Spre sfârşitul săptămânii, o prietenie se va transforma într-o relaţie.

Balanţă

Eşti îndrăgostit de ideea de a fi într-o relaţie şi de aceea omiţi să cunoşti persoana de lângă tine cu adevărat. Încearcă să te îndepărtezi puţin de fantezie şi să cobori cu picioarele pe pământ. Ascultă mai mult ce are de zis persoana de lângă tine.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Scorpion

Eşti puţin cam paranoic pentru a păşi cu optimism într-o relaţie nouă. Cunoşti o persoană care ţi se pare interesantă, dar nu te poţi arunca într-o relaţie. Acordă-ţi puţin timp singur şi gândeşte-te la ce vrei cu adevărat.

Continuarea articolului pe jurnalul.ro

Lasă un răspuns

Top