You are here
Home > Actualitate > Jurnaliştii de la KANAL D atacaţi de ţigani în Bihor! Cristian SABBAGH: „Au crezut că dacă ma înconjoară şi mă atacă, o să mă tem şi voi da bir cu fugiţii. A fost greşeala vieţii lor!”.
loading...

Jurnaliştii de la KANAL D atacaţi de ţigani în Bihor! Cristian SABBAGH: „Au crezut că dacă ma înconjoară şi mă atacă, o să mă tem şi voi da bir cu fugiţii. A fost greşeala vieţii lor!”.

O echipă de filmare din Capitală, condusă de Cristian Sabbagh, a fost atacată la Tileagd, Bihor, de mai mulți țigani.

Cristi Sabbagh se află în județul Bihor de mai multe zile, pentru realizarea unor reportaje ce au ca temă furturile de produse petroliere din trenurile din gări, furturi comise de tigani. Din informaţiile detinute de Bihon.ro, ţiganii fură practic reziduurile care rămân din trenurile-cisternă din gări. Deși aceste furturi nu sunt considerate pierderi de către firme, polițiștii bihoreni fac razii des și îi prind pe cei care fură din trenurile aflate în gări.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Joi, în jurul orei 18:00, jurnaliștii se aflau la Tileagd, dar nu în gară, ci în colonia de țigani din localitate. Probabil deranjați sau enervaţi de camerele de filmat și de întrebările incomode, țiganii au ripostat lovind maşina jurnaliștilor cu pietre.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Cristian Sabbagh anunţa: „Junga Tileagd, Bihor – am fost atacati de hotii de combustibil . Politia, firesc, nu a facut nimic”

După apelul la 112, echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă și pentru a lua măsuri în consecință.

Ulterior, Sabbagh a revenit cu o fotografie şi cu mesajul „Trupele SAS Bihor au venit in sprijinul nostru”.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Jurnalistul a postat chiar şi o fotografie în care era atacat cu toporul: „Momentul in care au incercat sa ma omoare cu toporul”:

„Hotii care jefuiesc zi de zi vagoanele cisterna au crezut ca daca ma inconjoara si ma ataca la adapostul intunericului, o sa ma tem si voi da bir cu fugitii. A fost greseala vietii lor”, a mai scris Cristian Sabbagh pe site-ul de socializare. Sursa: Bihon.ro

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

One thought on “Jurnaliştii de la KANAL D atacaţi de ţigani în Bihor! Cristian SABBAGH: „Au crezut că dacă ma înconjoară şi mă atacă, o să mă tem şi voi da bir cu fugiţii. A fost greşeala vieţii lor!”.

Lasă un răspuns

Top