You are here
Home > Actualitate > A ajuns la spital cu febră 40, dar a fost trimis acasă cu tratament pentru răceala. La scurt timp, băiețelul de 9 luni a murit. Părinții sunt sfâșiați de durere: “M-am dus și am ținut mânuțele acelea reci, tot corpul umflat, vișiniu, negru…”
loading...

A ajuns la spital cu febră 40, dar a fost trimis acasă cu tratament pentru răceala. La scurt timp, băiețelul de 9 luni a murit. Părinții sunt sfâșiați de durere: “M-am dus și am ținut mânuțele acelea reci, tot corpul umflat, vișiniu, negru…”

Un băiețel de numai 9 luni, ajuns la spital cu febră de peste 40 de grade, a murit subit, după ce a fost trimis acasă cu tratament pentru răceală. În realitate, diagnosticul era mai crunt.

Citeste si: Alta Retea „DESCTRUCTURATA”, de acte false vândute românilor pe internet din străinătate: cărți de identitate, permise de conducere sau procuri notariale

S-a petrecut la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timisoara. Elena Bobaru, mama copilului, s-a panicat văzând că micuțul are febră mare și a mers cu el la spital. Aici, medicul i-a spus că este vorba doar de puțin roșu în gât și a trimis-o acasă cu pruncul și cu tratament pentru răceală, după i-a administrat acestuia un antitermic.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Pe parcursul nopții, copilul a continuat să facă febră și i-au apărut pete pe corp. Părinții îngrijorați l-au dus din nou la spital, dar era prea târziu. Micuțul a murit.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

“M-am dus și am ținut mânuțele acelea reci, tot corpul umflat, vișiniu, negru. Nu-l recunoșteam, parcă nu era copilul meu. M-am dus cu hăinuțele să mă interneze și la urmă am venit numai cu hăinuțele, copilul a murit acolo”, poveșteste mama, îndurerată.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Autopsia a scos la iveală faptul că micuțul avea o malformație a inimii care s-a dovedit a fi fatală.

Familia cere procurorilor să investigheze moartea bebeluşului lor de nouă luni, anunțând că vor depune o sesizare și la Colegiul Medicilor.

Citeste si: Lidia, frumoasa patinatoare româncă ce s-a sinucis în catedrala St. Paul din Londra suferea în tăcere. Mama ei ştie motivul

Lasă un răspuns

Top