You are here
Home > Actualitate > Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă
loading...

Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă

Dezvăluirile incendiare care s-au făcut în ultima vreme despre chemtrails (aşa-zisele „dâre ale morţii” pe care le lasă în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească acţiunile criminale ale celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populaţia globului la 1 miliard de oameni. Pentru aceasta, printre alte metode criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor, sunt răspândite pe cale artificială, de exemplu prin pulverizare din avioane, substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Am primit de la un cititor al site-ului yogaesoteric din Bristol, Anglia, nişte fotografii extrem de elocvente ale unor chemtrails-uri apărute recent în zona respectivă.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Fenomenul nu este singular, ba din contră. Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie 2016, în mai multe oraşe din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan.

Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului spun că în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă.

În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod normal în sol şi nicidecum în aer. De asemenea s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au constatat nicio mişcare a curenţilor de aer care să fi venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se lasă prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor.

Multe persoane au observat aceste prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe lucrurile aflate la sol. Unii spun că după ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de atunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că legumele se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă.

Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar, 26 iulie 2009. Aici citiţi varianta online:
http://chellow.blogspot.com/2009/07/former-mayor-crusade-against-white.html

Redăm fragmente din acest interviu:
„…Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”

„Opinia mea este următoarea: toate procesele globale implică bani, putere şi control. Creierele din spatele Chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli „spreiate din avioane” în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca şi acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”

„Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Nimeni nu face nimic…
Pentru că procesul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite lipsite de „bucurie de viaţă” şi fără o perspectivă a vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie prea târziu!”

În data de 17 februarie a fost un atac chemtrails asupra Constanței, priviți foto:

Astea sunt o parte din echipamentele sofisticate

Și acum iată instalațiile de la bordul avioanelor care șpreiază aceste substanțe nocive organismului uman :

Continui să susțin faptul că acesta este un genocid asupra țărilor membre NATO (deasupra Rusiei sau Chinei nu o să vedeți așa ceva), o cârdășie a facțiunii Bush/Rockefeller/Clinton, premeditată pentru reducerea numărului populației și îmbolnăvirea în masă, pentru creșterea cererii de medicamente de sinteză, vaccinuri, etc. și de aici implicit creșterea profitului corporațiilor farmaceutice.
 Până la urmă toți aceștia, ingineri, tehnicieni, piloți, trebuie aduși în fața justiției și condamnați pentru crime împotriva umanității.

96 thoughts on “Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă

   1. O Doamne,extraordinar ar fi sa nu fie minciuni.Despre solutii de a minimaluza nr omenirii sa stie de multa vreme…le e frica ca n.o sa aju ga rezervele de apa si hrana pt toti ai globului.Iar in momentul in care ti se da stirea cu imagini cu tot,si tu zici ca e vrajeala?Inseamna k traiesti intr.o poveste frumoasa. ..ia mai gandeste.te…

   2. Deci, in 2018 erau minciuni ? Acum ce mai comentezi ?
    Daca circula in toata lumea, care e vrajeala ? Crezi ca vor sa reduca populatia doar in ro ?

   3. Da, Laur❗
    Ei folosesc avioane, aparent civile, cu cod de identitate „civil” pentru radare, dar sunt acțiuni ale satanistilor, infiltrati in armate, guverne și la niveluri de conducere ale statelor lumii ❗Sunt folosiți mercenari hipnotizați, orin practici demonice de hipnoză, pentru a conduce avioanele, pentru procesarea substanțelor otrăvitoare ❗le-a trebuit ceva timp să își pună la punct crima și genocidul, dar funcționează ❗Noi vedem doar frânturi din răul pe care îl fac ei, dar totul este mult mai grav și mai profund ❗
    Dar Dumnezeu, Cel pe Care îl atacă ei, râde de ei, căci ei, unelte ai diavolului, chiar au fost convinși că, ucigând pe omul creat de Domnul Dumnezeu după Chipul și Asemănarea Lui Dumnezeu, vor învinge… ❗
    Despre astfel de evenimente Dumnezeu descoperă în Biblie :

    „Psalmii
    (2:1) Pentru ce se întărâtă neamurile și pentru ce cugetă popoarele lucruri deșarte?
    (2:2) Împărații pământului se răscoalăși domnitorii se sfătuiesc împreunăîmpotriva Domnului și împotriva Unsului Său, zicând:
    (2:3) „Să le rupem legăturileși să scăpăm de lanțurile lor!”
    (2:4) Cel ce șade în ceruri râde,Domnul Își bate joc de ei.
    (2:5) Apoi, în mânia Lui, le vorbeșteși-i îngrozește cu urgia Sa, zicând:
    (2:6) „Totuși Eu am uns pe Împăratul Meupe Sion, muntele Meu cel sfânt.”
    (2:7) „Eu voi vesti hotărârea Lui”, zice Unsul.„Domnul Mi-a zis: ‘Tu ești Fiul Meu!Astăzi Te-am născut.
    (2:8) Cere-Mi și-Ți voi da neamurile de moștenireși marginile pământului în stăpânire!
    (2:9) Tu le vei zdrobi cu un toiag de fierși le vei sfărâma ca pe vasul unui olar.’”
    (2:10) Acum dar, împărați, purtați-vă cu înțelepciune!Luați învățătură, judecătorii pământului!
    (2:11) Slujiți Domnului cu fricăși bucurați-vă tremurând.
    (2:12) Dați cinste Fiului, ca să nu Se mânieși să nu pieriți pe calea voastră,căci mânia Lui este gata să se aprindă!Ferice de toți câți se încred în El!”
    Pocăiește-te și crede Evanghelia Lui Dumnezeu ❗

    1. ,,Nisipul Saharian”,cum dracului sa ajunga in Romania!!! De atunci am zis ca ne radiaza din avion. Toata lumea credea minciunile lor. Ce prosti suntem,vai mama noastra!!!!

  1. De unde știți că e o acțiune umană și nu chiar Dumnezeu personal face asta?
   El este cel mai mare criminal din istoria omenirii.
   Face asta din plăcere!

   1. Dumnezeu nu vrea sa moara nimeni fara el nu putem trai….oare nu va este frica de Dumnezeu cind vorbiti in vanno de iubirea lui fata de fii sai????cìtă răutate aveți ..

   2. Iar tu ești avocatul Diavolului, nu-i așa?! Experiența personală și a altor nenumarați ne’a învățat să nu avem încredere în avocați…du-te bă pe pustiii cu tot cu idolul tău!!!!!

  1. …. De ce lui Trump ❓❗❓❗
   Sau ești vrăjitoare, sau ești amăgită de nebunii, care au atacat pe Trump cu infamii mincinoase ❗
   Pocăiește-te, căci Împărăția Lui Dumnezeu este aproape ❗

 1. Initiem o petitie online pentru oprirea lor si iesirea tarii nostre din Uniunea Europeana si din NATO! Nu mai vrem sa depindem de ei si sa fim slugile lor!

  1. Da, dar în cazul de un război fără Uniunea Europeană, Rusia ne-ar ataca automat și cine suntem noi? Noi singuri nu putem tine piept Rusiei.

     1. Marinusz, dl acela este comunist dar tu esti tradator, mercenar in slujba unei puteri straine? Mare comic Tanase avea un scheci din cauza caruia a racit si a murit-greu era cu der,die, das, dar mai greu cu davai ceas, davai palton haraso tovarasie. Acuma citeste de la dreapta spre stanga…

    1. DACA ROMANIA NU FI MEMBRA NATO, AR FI VAI SI AMAR DE NOI, AM FI PRAF SI PULBERE DEMULT, RUSII AU PUS OCHII DEMULT PE TARISOARA NOASTRA DATORITA BOGATIILOR PE CARE LE DETINE, NU DIN CAUZA POPORULUI ASTA INCREMENIT IN GANDIRE SI FAPTE, SUNTEM CA BOI PUSI LA JUG, DIN CAUZA A CEEA CE EXISTA BOGATIILE TARII, DIN CAUZA ACEASTA NE EXTERMINA INCET SI SIGUR

  2. Trolache tu lucrezi pt.rusi sub acoperire.Doar ei isi doresc un NATO si UE divizat si slabit ca sa ne poate santaja si poate din nou juma de Europa a ocupa!!!Ca doar asta nu ne-ar proteja de acest bull-shit experiment de care scrie acest super bull-shit de articol SF!!!

 2. INTERESANTA ANALIZA NUMAI CA,IN ACEST MEDIU VICIAT NU TRAIM DOAR NOI CEI ASUPRA CARORA SE FAC ACESTE ACTIUNI CRIMINALE…CULMEA.TRAIESC SI EI CEI CE LE PRODUC SI ATUNCI…..CE SA MAI CREZI …?

   1. Sau… ai lor sunt mai destepti si vad diferenta dintre o teorie a conspiratiei ridicola si realitatea 🙂 poze cu avioane in test si avioane ale pompierilor si lumea crede ca sunt „chemtrail machines”

 3. Nu iese fum fara foc, goana dupa castiguri a mafiei internationale , opacitatea
  ei fata de progresul omenirii,
  inventiile valoroase ce pot
  inlocui radical obtinerea ener-
  giilor pentru deplasarea in
  spatiu, a produs o pierdere de
  zece mii de ani ! De Codex Ali-
  mentarius , program de otravire
  a populatiei , aprobat de T.Ba-
  sescu pentru Romania ati auzit?
  Haideti sa scapam de asta, ca
  e la noi in ograda , paralel cu
  alte atacuri la sanatate…

 4. In Constanța a fost o zi?în București se întâmplă zi de zi,cui să te plângi?Cine să te apere?Cine le dă voie să otrăvească cerul și pe noi?Televiziunile nu îndrăznesc să abordeze subiectul,care mi se pare mai de actualitate decât legile justiției.

 5. Multi idioti in tara asta si analfabeti ca eu chiar imi doresc niste otrava peste ei. E un simplu condens de vapori de apa care apare in urma gazelor de ardere din motorul avionului care provoaca condensarea vaporilor de apa din atmosfera.

  1. Cel mai odios mi s-a parut poza cu diuza de evacuare a combustibilului in caz de urgenta… aia e cretinoida rau de tot… niste cretini!

  2. Serios? Atat de multe avioane concomitent deasupra unei zone restranse, care zboara fix la aceeasi intaltime, fix in aceleasi conditii de temp/umiditate ca sa lase acelasi tip de urme, nu? Cam cat se mentine dara de condens ai fost vreodata curios sa afli? Cum lasa ele toate aceleasi urme, care in scurt timp incep sa se valatuceasca si sa se uneasca intr-o mazga scarboasa!

   1. Cert este, ca aceste dare de condens au aparut de cand americanii sunt ” cu noi”,ca acestea se dilata acoperind cerul incat beneficiile soarelui asupra corpurilor noastre sunt blocate, ca substante”neidentificate” (cum vor sa creada unii)influenteaza ca sa nu spun , distrug, natura si sanatatea oamenilor, etc. si sunt convinsa ca cei care spun ca nu exista asa ceva stiu si cunoasc cel mai bine adevarul.

  3. Dar de ce deasupra statelor NATO aceste dare exista si in sahara, padurea amazoniana sau zone nepopulate nu se observa? De ce acolo unde sunt aceste dare se constata ca aereul si solul contine substante periculiase pt sanatatea oamenilor?

  4. Darele de condensare apar cand avionul zboara la inaltime f mare unde aerul e f rece,…la inaltme mai maica sau medie unde aerul e cald nu ar trebui sa se mai produca condensarea …

 6. In viata mea, in viata mea nu am vazut atat cretisnism pulverizat din ceruri. …comentarii ” facem petitie sa iesim din Europa si Nato „, ” nenerocitii” … Am crezut c.o sa rezist dar nu, trebuie s.o spun … Muriti, sper sa muriti, ma rog sa muriti, va implor sa muriti !

 7. Tragedia zilelor noastre este ca puteti sa dati asemenea minciuni fara sa fiti arestati.
  Bai, oamenilor, astia vor sa faca trafic… nimic altceva, treziti-va!!!

 8. Daca s-ar impozita prostia cineva s-ar imbogati.Articolul este scris de un om cu imaginatie bolnava dar care are un scop precis si anume sa prinda intr-o plasa de minciunisi inventii cat mai multi prosti sau naivi.Dovada ca articolul e scris pentru prosti este ca autorul nici macar nu merge pe o anumita logica contrazicandu-se flagrant in toate ideile pe care le propaga.

  1. Că o completare la ultima propoziție. BOR a slujit la fel de complice atat regimul comunist cât și acest regim de „democrație originala” iar azi se vede rezultatul prostirii in masa și ștergerea oricărei vointe de a pune capăt acestui „genocid” mai grav decât crima în adevăratul sens al cuvântului.

 9. Tampenii de speriat lumea care si asa e vai mama ei,aia care dau astea cu avionu de unde sunt?de pe marte?orice dat de la inaltimea aia de 10mii metri se duce direct in toate partile posibile nu cade ca pietroiu direct in jos,cine da cu prafuri inspira si el acelasi praf ca si noi.

 10. Postare de cacat,amesteca niste mici adevaruri cu uriase minciuni.Site clar filorus ,pe fata.Ideea principala se vede ” Rusia ..bun bun.Nato si restul ,rai si nenorociti” Daca va place asa tare viata din Rusia,va invit sa va mutati acolo.Tradatori de cacat.

 11. Come on people. When any fossil fuels are burned for every 1,000,000 btu’s [1 million and there is about 180,000 btu’s per gallon of gasoline] there is 100 lb of water vapor produced and exhausted out the tale pipes of the engines.

  Water does not burn and at attitude, this water vapor freezes and it is this ice vapor crystals reflecting sunlight that we see. It has nothing to do with poisoning anybody. Vapor trails are no more dangerous than the water dripping out from your car’s tail pipe exhaust during winter in freezuing temperatures.

 12. In 18 septembrie dimineata la ora 6.00 deasupra baii mari am observat un avion care in mod ciudat a inceput sa lase o dara, cebera cel mai interesant ca dara era ca si taiata cucutitu, nimic pana intr- un anumit punct apoi brusc ditai dara. Am filmat si am facut poze foarte interesante. A fost vreme foarte frumoasa si linistitaastfel norul incet calculat a trecut deasupra orasului, norul respectiv rezistand pana la ora 8 cand e orasul cel mai aglomerat.

 13. “Avion cu motor ia-mă şi pe mine-n zbor” era un refren al copilăriei, când vedeam pe cer dârele lăsate de avioanele cu reacţie. Astăzi unii au schimbat refrenul. Zice-se că dârele ar fi de fapt efectul dispersiei în atmosferă a unor chimicale menite să ucidă populaţia. În fapt, tot ce se dispersează în această gogomănie amuzantă este ignoranţa în domeniul ştiinţelor exacte.

  “Chemtrails” este un termen compus, care apare în 1996 în USA şi care are din ce în ce mai mulţi adepţi în mediul online (inclusiv românesc), funcţionând aproape ca o sectă: defineşte adevărul absolut şi nediscutabil. Ori îl accepţi, ori dispari. El sună aşa: urmele (trails) lăsate de zborul avioanelor cu reacţie nu sunt rezultatul firesc al fenomenului de condens (acestea sunt numite “con-trails”) ci sunt chimicale (chemicals) dispersate intenţionat de foruri secrete, care vor să decimeze populaţia în mod controlat. Aici vedem o slăbiciune a Internetului: ideile aiuritoare circulă nefiltrate, ajungând să convingă persoane insuficient documentate.

  Argumentele aduse în favoarea acestei idei sunt tot atât de amuzante ca şi încercarea preşcolarului de a explica imposibilitatea zborului cu un obiect mai greu decât aerul. Să le urmărim:

  1.Chemtrails-urile sunt mai lungi şi mai persistente. În opinia conspiraţioniştilor, contrails-urile fireşti sunt mai scurte şi dispar rapid de pe albastrul cerului. Aici găsim principala cauză a interpretării eronate a teoriei chemtrails. Adepţii nu prea au habar despre modul în care se formează aceste dâre, care seamănă cu mici norişori. Condiţiile de umiditate, temperatură şi presiune sunt decisive pentru amplitudinea şi persistenţa dârei de reacţie. Ori, la altitudini de 8-13 km, pe unde circulă majoritatea avioanelor comerciale, condiţiile sunt foarte schimbătoare, de la zi la zi. Interesant este că aceşti conspiraţionişti nici măcar nu şi-au pus problema asemănării tuturor dârelor într-un anume interval al zilei. După ei, într-o zi zboară doar avioane comerciale obişnuite (taote lăsând dâre scurte) iar în altă zi zboară doar avioane conspirative (care lasă doar dâre lungi)

  2. Măsurători ale nivelului de poluare. În 2007, o televiziune din Louisiana raporta depăşirea de trei ori a nivelului admis de bariu în atmosferă, punând aceasta pe seama chemtrails. Dincolo de faptul că măsurătoarea a fost defectuoasă se ridică o altă întrebare: de ce de atunci nu s-au mai reusit măsurători care să lege poluarea de chemtrails? Oare poluarea terestră nu contribuie deloc la nivelul de toxicitate al aerului pe care îl respirăm?

  3. Zborurile în formaţie. Conspiraţioniştii susţin că dispersia chimicalelor se face organizat, prin zboruri în formaţie, adeseori ei postând fotografii cu câte doua sau trei avioane coemrciale care zboară în acelaşi sens. Probabil n-au cunoştinţe despre intensitatea traficului aerian sau despre culoarele de zbor. Anumite culoare arată ca nişte autostrăzi pentru aeronave, uneori traficul fiind foarte dens.

  La acestea, adaug şi eu câteva argumente care transformă toria chemtrails într-o joacă de copil.

  4. Lăţimea şi culoarea dârei. Poate că de la sol este mai greu să apreciezi dimensiunile, dar la o privire mai atentă, chemtrails-urile ar avea o lăţime de 2-5 ori lăţimea avionului care le-ar genera. Dacă luăm în calcul şi lungimea dârei, asta ar implica o imensă cantitate de substanţă care ar fi dispersată şi care cred că n-ar putea fi transportată de un avion. Sigur, se poare contra-argumenta că există şi alimentare în zbor, dar asta ar însemna un alt avion, moment în care nu mai văd rostul celui de-al doilea. În plus, de ce toate aceste chemtrails sunt neapărat albe? Substanţele chimice pot condensa în diferite culori. Oare se foloseşte doar una anume, care, prin coincidenţă, are culoarea norilor?

  5. Altitudinea. Dacă teoria chemtrails ar fi adevărată, societăţile secrete ar fi conduse de nătângi. Ce rost ar avea să arunci nişte substanţe chimice la 8-13 km, în speranţa că ele vor ajunge la sol? Existenţa curenţilor permanenţi de aer ar face ca orice substanţă chimică să fie dispersată deasupra României, să zicem, şi să atingă solul cine ştie pe unde, prin vecini. Tocmai de aceea avioanele de linie zboară al asemena altitudini, pentru a minimiza întânlirea cu curenţi nefavorabili de are, furtuni etc. Plus că, tocmai datorită altitudinii, sanşele ca substanţele toxice să atingă solul ar fi foarte slabe.

  6. Momentul dispersiei. Forurile secrete ar fi şi mai prost conduse, dacă ţinem cont că momentul aruncării toxinei este ziua. Pai ce societate secretă îşi desfăşoara activitatea la lumina zilei, în văzul tuturor? Măca ar acţiona noaptea, când culoarele de zbor ar fi mai libere, vizibilitatea ar fi scăzută iar ochii curioşilor ar fi mai puţini.

 14. Zboara si noaptea si ziua pentru ca nu le pasa. Sunt suficienti dastepti de-astia ca tine care sa le tina partea in controversele aparute pe tema.

  Ps
  Cand dau peste Romania, de exemplu, dau de fapt peste Rusia, sau Polonia, sau Germania, etc si viceversa; apropo de inaltime si curenti.

 15. Articolul este corect in privinta darelor . sunt imprastiate pe tot globul.
  Au 3 tinte: controlul populatiei si al mintii acestor, controlul vremii si agricultura.
  Ce nu este adevarat in articol .este referirea la China si Rusia cum ca aceste tari nu sunt afectte.
  Daca intri pe orice site din Rusia sau China poti vedea darele mortii. Este un plan la nivel mondial in care serviciile din aceste tari sunt implicate chiar fara acceptul sau acordul politicenilor. politicenii fiind doar marionete

 16. Băi acesta care ai copiat articolul din alte ziare străine, lai tradus așa cum ești și tu!!!!, știrea să ști că e veche a-ga-r-i-c-!?.iu-le

 17. Hahahaha ce mizerii de articole. Ma intreb daca faceti vreun ban din reclamele de me gunoiul asta de site? Nu mai scrieti porcarii ca va cred toti batranii si cei mai saraci cu duhul. Chiar nu va e rusine sa profitati de panica si frica de moarte pe care cu totii o avem? Normal ca nu scrieti nimic pe bune fiindca aveti cu doi neuroni mai mult decat ultimul cocalar care scuipa coji de seminte in parc. Mari putori mai sunteti astia care faceti site-uri de genul asta.

Lasă un răspuns

Top