You are here
Home > Actualitate > Un artist celebru a detonat bomba! Vedeta susţine că în România există un bătrân în vârstă de 300 de ani.
loading...

Un artist celebru a detonat bomba! Vedeta susţine că în România există un bătrân în vârstă de 300 de ani.

Costi Ioniţă a făcut o dezvăluire năucitoare! Artistul susţine că în România trăieşte un bătrân în vârstă de 300 de ani. Acesta spune că omul vine o dată la şapte ani la o mănăstire pentru a lua împărtăşanie.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

„Există 3000 de autotrofi, se numesc, pe Pământ. Şi în Biblie există. Sunt anumiţi sfinţi care nu mai mâncau deloc. Luau doar împărtăşanie. Dacă îţi mai zic una, te bulversez tare.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Există la noi în ţară un om, am auzit de el din gura unui om care are însemnătate, care trăieşte mai mult de 300 de ani. Vine odată la 7 ani la o mănăstire la împărtăşanie. Există şi în India, există şi în China oameni foarte bătrâni, dar la 50-60 de ani au înţeles cum stă treaba asta”, a declarat Costi Ioniţă.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

One thought on “Un artist celebru a detonat bomba! Vedeta susţine că în România există un bătrân în vârstă de 300 de ani.

Lasă un răspuns

Top