You are here
Home > Actualitate > VIDEO! NEBUNIE in VITEZA, Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CLIPE de viaţă
loading...

VIDEO! NEBUNIE in VITEZA, Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CLIPE de viaţă

Emilian Cotoi, cunoscut de prieteni ca ‘Alexandru’, şi-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viaţă dinaintea teribilului accident în urma căruia a murit.

Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum tânărul se află în maşină împreună cu prietenul său şi ascultă muzică la maxim. Alexandru se află pe scaunul din dreapta, în timp ce şoferul conduce cu viteză pe străzile din Brăila.

Unul dintre prietenii lui Alexandru a comentat la videoclip: „A şi zis să o lase mai uşor cu viteza! Beţivii ăştia nu merită să se bucure de libertate!”.

Pe bulevardul Dorobanţilor, la câteva minute după ce a încheiat LIVE-ul pe Facebook, maşina în care se aflau cei doi a izbit trei autoturisme parcate şi apoi s-a răsturnat.

Alexandru a murit din cauza rănilor foarte grave suferite, în timp ce prietenul său, care avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost rănit şi a ajuns la spital.

Lasă un răspuns

Top