You are here
Home > Actualitate > Facturile la căldură vor exploda! Cei mai afectaţi vor fi pensionarii
loading...

Facturile la căldură vor exploda! Cei mai afectaţi vor fi pensionarii

Vine frigul şi implicit cresc facturile la întreţinere. Cei mai afectaţi vor fi pensionarii, care vor suporta cu greu majorările.

„Factura la întreținere cu prețurile care au crescut până acum și cu ce e în perspectivă va fi mai mare cu 15-20%”, susțin Viorel Copil, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor.

Iarna aceasta va fi ultima în care municipalităţile vor mai subvenţiona agentul termic pentru încălzirea populaţiei.

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei au anunţat că subvenţia va fi retrasă din luna aprilie a anului viitor.

De la anu se vor acorda ajutoare financiare de încălzire doar familiilor care se înscriu în categoria consumatorilor vulnerabili.

Eliminarea subvențiilor va arunca în aer facturile la caldură

Iulian Iancu susţine că liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale cu patru ani înainte de termen va afecta grav facturile pe care le plătesc românii.

Radu Opaina, președintele Federației Asociațiilor de proprietari din România, a spus luni, la Antena 3, că eliminarea subvențiilor va fi un dezastru social.

„Majoritatea populației României tremură. Oamenii nu se mai încălzesc, sau se încălzesc cu improvizații. Situația e critică de foarte mult timp. Presiunea autorităților locale asupra Parlamentului cu privire la subvenții e atât de mare încât nici ei nu știu ce să mai facă”, a spus Radu Opaina, luni, la emisiunea „Esențial”.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

Lasă un răspuns

Top