You are here
Home > Actualitate > Ipocrizia lui Aurel Tămaș! Cântărețul clujean de muzică populară este secesionist?
loading...

Ipocrizia lui Aurel Tămaș! Cântărețul clujean de muzică populară este secesionist?

Ipocrizia lui Aurel Tămaș…

Cântărețul clujean de muzică populară Aurel Tămaș este secesionist și el, la fel ca și colegul său Sabin Gherman de la televiziunea antiromânească Look TV? Acest post de televiziune, fost Transilvania TV, a trecut de la Arpad Paszkany la alt ungur: Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS și DIGI TV, apropiat al SRI-ului lui Eduard Hellvig, evreul care a făcut studii la Cluj, unde a și lucrat ca director al Fundației Soros.

Ce spuneți, se leagă frumos piesele de puzzle, nu? Zoltan Teszari nu-i patron fățiș și la Look TV, ca să nu se prindă fraierii cine face cărțile pentru dezmembrarea României, ci prin intermediul aopropiatului său Adrian Tomșa.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

În fotografie, Aurel Tămaș, vedeta postului Look TV și un militant pentru separarea Transilvaniei, Mircea Dăian din Mediaș, agitând cârpa care cică este „stegul Transilvaniei independente”. Această făcătură, cu amestecarea nefirească a tricolorului și având o stemă în care românii nu sunt reprezentați ca etnie (soarele și luna – simbolul secuilor, acvila neagră – simbolul ungurilor și cele șapte turnuri – simbolul sașilor), apare pe la toate mitingurile iohanniștilor din Transilvania. Grav este că această stemă jignitoare la adresa ardelenilor români a fost preluată oficial de statul român și se află pe stema națională!

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top