You are here
Home > Actualitate > Năravul din fire nu are lecuire, a demonstrat un bărbat care eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu a distrus o cantina socială din Buzău
loading...

Năravul din fire nu are lecuire, a demonstrat un bărbat care eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu a distrus o cantina socială din Buzău

Un deținut în vârstă de 59 de ani, Ion Pecioacă, eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, considerat periculos și foarte violent, a făcut prăpăd la Cantina Fundației Sfântul Sava din Buzău. La această cantină sunt hrăniți zeci de oameni sărmani.

Bărbatul abia fusese eliberat din închisoare unde se afla după ce anul trecut a vandalizat Centrul de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost din subordinea Primăriei municipiului Buzău.

Ion Pecioacă, proaspăt ajuns în libertate, a considerat că trebuie să demonstreze probabil că nu și-a pierdut obieceiurile și a vandalizat cantina Fundației Sfântul Sava din Buzău pentru a se răzbuna astfel pe administratorii așezământului, care la un moment dat l-au evacuat din cauza comportamentului său.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, recidivistul, cuprins de un acces de furie, a spart geamurile cantinei și a dat foc perdelelor. Poliția s-a sesizat în cazul individului, dar preotul Milea(cel care are în grijă Fundația Sfântul Sava), nu a dorit să depună plângere împotriva bărbatului.
Preotul Mihai Milea a declarat: „A fost la noi în centru, a locuit un an de zile, dar a devenit foarte violent și a trebuit să îl poftim afară. El poate face rău oricui pentru că în mintea lui crede că e mai bine la închisoare pentru că ai un acoperiș deasupra capului și ai tot ce îți trebuie. El nu vrea să muncească, are un frate în Buzău, însă nimeni nu îl primește că este foarte violent.”
Bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.
Ion Pecioaca a fost condamnat anul trecut la închisoare deoarece a devastat Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost din subordinea Primăriei orașului Buzău. Într-un acces de furie, bărbatul a spart geamurile instituției, a rupt tot ceea ce i-a ieșit în cale, a distrus baia și rețeaua de încălzire, amenințându-i cu bătaia pe ceilalți asistați.

Deși a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare, legea recursului compensatoriu i-a dat posibilitatea să fie eliberat din închisoare și să-și reia vechile obiceiuri.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top