You are here
Home > Actualitate > Răspunsul lui Alexandru Arșinel după ce Bendeac l-a făcut un „submediocru fiert pe bani”
loading...

Răspunsul lui Alexandru Arșinel după ce Bendeac l-a făcut un „submediocru fiert pe bani”

Umorul stradal si replicile prea „dezbracate” ale lui Mihai Bendeac, deranjeaza generatia de aur a actorilor. Stela Popescu si Alexandru Arsinel dupa ce si-au exprimat parerea despre prooiectele lui Bendeac, Internetul a explodat. S-au format doua tabere de comentarii si dicutii aprinse.

Razboiul generatiilor de actori s-a declansat! Generatia de aur s-a exprimat, actorii mai tineri au replicat iar internautii s-au pus pe comentat.

STELA Popescu: nu-mi plac lucrurile astea mai groase, mai… Sunt multi care fac treaba asta dar, de obicei fac chestia asta oamenii fara carte. Dar el e un baiat cu facultate terminate, talentat.

Este ceea ce spune Stela Popescu despre Mihai Bendeac si umorul lui! Il apreciaza dar ii cam discrediteaza umorul, care i se pare mult prea… stradal. Din dorinta de a fi commercial sau actual, Bendeac a suparat-o pe doamna Teatrului de Revista.

„Ar fi bine sa nu le bagam copiilor din zilele noastre, care vin in viitor, lucrurile astea dezbracate”.

Actorul a ascultat si a reactionat! Bineinteles in stilului lui caracteristic! Pentru el, genul acesta de replici face parte din realitatea romaneasca. Si cum pentru el cand spui Stela Popescu, spui Arsinel, Bendeac vorbeste despre cel mai cunoscut cuplet autohton..

„Lasand la o parte faptul ca, o jumatate din cariera, a ales sa o petreaca alaturi de un submediocru fiert pe bani, o invit sa aleaga pe „oricine” de pe strada care sa joace in teatru Richard al III-lea si in TV sa scrie/joace/realizeze 1.200 de momente […]Respect etern Doamna Stela!”

STELA Popescu: „Nu cred ca Arsinel este mediocru. Arsinel este un baiat talentat”

Replici fine dar cu subinteles care l-au facut si pe Alexandru Arsinel sa rabufneasca si sa-i raspunda lui Bendeac la cuvintele scrise pe reteaua de socializare..

Alexandru Arsinel: Nu ma intereseaza acest individ, nici parerea lui. Nu are cei 7 ani de acasa. Ar trebuie sa-l judecati dvs. daca un individ poate sa-i aduca unui coleg asemenea acuzatii. Dupa 60 de ani de cariera sursa: stirilekanald.ro

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top