You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Botez desprins din filmele de groază! Preotul afişează un comportament halucinant şi nedemn de un om al bisericii
loading...

VIDEO: Botez desprins din filmele de groază! Preotul afişează un comportament halucinant şi nedemn de un om al bisericii

Un botez parcă desprins din filmele de groază a avut loc la biserica Sf. Constantin și Elena din Brăila. Preotul Mazăre a semănat groază în sufletele enoriaşilor, după ce s-a enervat şi a început să manevreze un bebeluş ca şi când ar fi fost un sac cu cartofi.

Faţa bisericească afişează un comportament halucinant şi nedemn de un om al bisericii, potrivit persoanei care a trimis imaginile.

Botez HALUCINANT la o biserică din Brăila
Oamenii au înlemnit de groază, când preotul nervos a pus mâna pe bebeluş. Imagini şocante Sursa: observator.tv

Acum ca ati vazut botezul, va rog sa vizionati si urmatorul video fara comparatie si judecata.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top