You are here
Home > Actualitate > Peste 400.000 de ţigarete, indisponibilitate de poliţişti în urma unor percheziţii. Doi bărbaţi, reţinuţi pentru contrabandă
loading...

Peste 400.000 de ţigarete, indisponibilitate de poliţişti în urma unor percheziţii. Doi bărbaţi, reţinuţi pentru contrabandă

Poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt au făcut, miercuri, şapte percheziţii domicilare la persoane bănuite de deţinere şi comerţ ilegal cu ţigarete.

Poliţiştii de la transporturi din Dolj şi Olt au făcut, miercuro, şapte perchezuţii la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, fiind indisponibilizate peste 400.000 de şigarete, peste 23.000 de lei şi 1.000 de euro. Patru bărbaţi au fost audiaţi, doi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Percheziţiile au avut loc în municipiul Craiova, judeţul Dolj şi în mai multe localităţi din judeţul Olt.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, peste 400.000 de ţigări, diferite mărci, fără a avea aplicat timbru de marcaj fiscal şi 23.174 de lei, respectiv 1.000 de euro.

Au fost duşi la audieri patru bărbaţi, din Dolj şi Olt, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani.

În baza probatoriului administrat, faţă de doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere arestare preventivă.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top