You are here
Home > Actualitate > Românii au cumpărat 1.200 de iPhone X în valoare de 1,5 milioane de euro în numai trei zile!
loading...

Românii au cumpărat 1.200 de iPhone X în valoare de 1,5 milioane de euro în numai trei zile!

În numai trei zile, românii au făcut precomenzi pentru 1.200 de telefoanoe iPhone X. Toate cele 1.200 de telefoane au fost achitate integral de clienţi.

Potrivit retailerului care comercializează iPhone X în România, toate telefoanele au fost achitate de către români integral, valoarea totală a acestora depășind 1,5 milioane de euro.

Toate comenzile vor fi livrate către primii clienți din România începând cu 6 noiembrie, scrie noobz.ro.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către acesta la prețul de 6.099 de lei. Prețurile includ TVA și garanția standard de 2 ani.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top