You are here
Home > Actualitate > Un copil orfan din Constanța căruia îi era foame a fost ajutat de un jandarm care s-a decis să îi facă acestuia și bucuria de a-l vedea pentru prima oară pe Moș Crăciun
loading...

Un copil orfan din Constanța căruia îi era foame a fost ajutat de un jandarm care s-a decis să îi facă acestuia și bucuria de a-l vedea pentru prima oară pe Moș Crăciun

Întâmplarea a avut loc pe holul Palatului de Justiție din Constanța. Micuțul Nicușor-Andrei îi cerea insistent bunicului de mâncare și acesta nu avea ce să-i dea. Impresionat de băiețelul flămând, plutonierul major Gabriel Cufioti i-a oferit acestuia mâncarea lui.
Cuvintele care i-au atras atenția militarului au fost:”Bunicule, mi-e foame!” și nu a ezitat să-i ofere micuțului pachetul său de mâncare.
Copilul a fost crescut de bunici după ce mama lui a murit, deoarece tatăl nu are posibilități materiale încât să-i ofere băiețelului condiții decente de viață.

Povestea tristă a micuțului, l-a impresionat pe plutonierul major Gabriel Cufioti. El, i-a spus bunicului că vrea să-l viziteze pe copil pentru a-i oferi alimente, haine și jucării.

Reprezentanții Jandarmeriei Constanța au precizat că între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie.

„Acesta a fost primit cu brațele deschise, între cei doi luând naștere o frumoasă prietenie. Cu această ocazie, colegul nostru a aflat de la bunici că cel mic nu a fost vizitat până acum de Moș Crăciun. Auzind aceasta, jandarmul i-a rugat să îl lase să scrie el scrisoarea către Moș, în numele micuțului. P.S. Moș Crăciun a confirmat vizita la micuțul Nicușor-Andrei în preajma sărbătorilor de iarnă, solicitând în mod expres să meargă cu o autospecială a jandarmilor. Așadar, prima misiune în perioada Crăciunului a fost deja planificată”.
(foto: Jandarmeria Constanța)

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top