You are here
Home > Actualitate > Vâlcea: Percheziţii DGA la Primăria Bujoreni, fiind vizat secretarul comunei în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare
loading...

Vâlcea: Percheziţii DGA la Primăria Bujoreni, fiind vizat secretarul comunei în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii DGA, ofiţerii de poliţie judiciară din Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fac nouă percheziţii pe raza judeţului Vâlcea, atât la sediul unei instituţii publice, cât şi la locuinţe ale unor persoane fizice.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac, miercuri, percheziţii la Primăria Bujoreni, judeţul Vâlcea, dar şi la locuinţele unor persoane fizice, într-un dosar în care secretarul primăriei este suspectat de fraudarea unor concursuri de angajare. La finalul acţiunilor, cinci persoane vor fi audiate.

”Activităţile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada septembrie-octombrie 2017”, anunţă reprezentanţii DGA.
.
Simultan cu activităţile de percheziţie domiciliară au loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi se fac verificări şi ridicări de înscrisuri la instituţii publice din judeţul Vâlcea de către poliţiştii DGA

La finalizarea acţiunilor, cinci persoane vor fi audiate.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că o percheziţie are loc la Primăria Bujoreni, fiind vizat secretarul comunei, în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare.

Potrivit aceloraşi surse, primarul comunei nu este vizat de anchetă.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top