You are here
Home > Actualitate > Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire sexuală de o femeie care a lucrat pe platourile de filmare pentru ”Death of a Salesman”. Actorul îi cere scuze
loading...

Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire sexuală de o femeie care a lucrat pe platourile de filmare pentru ”Death of a Salesman”. Actorul îi cere scuze

Anna Graham Hunter susţine că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare. Ea a povestit că i-a făcut masajul actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Dustin Hoffman a fost acuzat de o femeie că a hărţuit-o sexual în anul 1985, când ea avea vârsta de 17 ani şi lucra ca asistent de producţie intern pe platourile de filmare pentru ”Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman”. Actorul îi cere scuze pentru faptul că anumite gesturi ale sale i-ar fi produs disconfort, informează hollywoodreporter.com.

Ea a povestit că într-o dimineaţă, când a intrat în cabina de probe a actorului pentru a îi lua comanda pentru micul dejun, acesta s-a uitat la ea rânjind şi i-a spus că vrea ”un ou fiert tare”, după care a făcut o referire la organele genitale feminine.

”Anturajul său a izbucnit în râs, iar eu am plecat, rămânând fără cuvinte. Apoi am fost la baie şi am plâns”, a povestit Anna Graham Hunter.

Femeia a adăugat că, totuşi, îşi aduce aminte cu plăcere de zilele petrecute pe platourile de filmare şi că s-a bucurat inclusiv de atenţia lui Dustin Hoffman, dar până la un moment dat.

Ea a povestit că a încercat să vorbească cu asistenta actorului despre comportamentul său şi că acesta a înţeles că vorbea despre el, ceea ce a dus la o confruntare directă.

”I-am spus că nu apreciez faptul că uneori mă atinge şi face comentarii nepotrivite. Mi-a cerut scuze şi a spus că va înceta”, a mai povestit Anna Graham Hunter.

Ea a menţionat şi că femeia care îi supraveghea activitatea i-a atras atenţia că este păcat că ea a interpretat astfel comportamentul lui Dustin Hoffman, încât acesta a devenit o problemă.

”A spus că pentru binele producţiei trebuie să sacrificăm o parte din valorile personale. A spus că ar trebui să avem simţul umorului şi să îl lovim peste mâini dacă ne atinge”, a spus Anna Graham Hunter.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

”Le port un respect deosebit femeilor şi mă simt îngrozitor pentru faptul că aş fi făcut ceva ce ar fi pus-o într-o situaţie incomodă. Îmi pare rău. Acest lucru nu mă reprezintă”, a spus Dustin Hoffman.

Dustin Hoffman, născut pe 8 august 1937, este un actor american care a devenit cunoscut în 1967, graţie rolului Benjamin Braddock, personajul principal pe care l-a interpretat în filmul ”Absolventul/ The Graduate”. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Dustin Hoffman a jucat în principal roluri pentru marele ecran şi, sporadic, în teatru. Dustin Hoffman a primit şapte nominalizări la Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu – la categoria ”cel mai bun actor în rol principal” – graţie evoluţiilor sale din filmele ”Kramer contra Kramer” (1979) şi ””Rain Man” (1988).

Mai vezi acum pe tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top