You are here
Home > Actualitate > Fost polițist, condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Și-a folosit funcția pentru a obține favoruri sexuale
loading...

Fost polițist, condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Și-a folosit funcția pentru a obține favoruri sexuale

Un fost polițist din Covasna a fost condamnat la opt ani și opt luni de închisoare cu executare după ce a protejat un grup infracțional organizat, specializat în exploatarea minorelor. Fostul agent a primit în schimbul protecției favoruri sexuale, inclusiv de la persoane despre care știa că sunt victime ale traficanților.

Magistrații Curții de Apel Brașov l-au condamnat pe un fost agent de poliție din Covasna la opt ani și opt luni de închsioare cu executare pentru abuz în serviciu, trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și folosirea serviciilor unei persoane exploatate. Decizia judecătorilor este una definitivă.

Potrivit procurorilor, în perioada 2013-2014, ofițerul de poliție, împreună cu alte cinci persoane, au făcut parte dintr-un grup infracțional care a recrutat minore pe care mai apoi le-au obligat să practice prostituția în mai multe cluburi din municipiul Sfântul Gheorghe.

“Din cercetări, s-a stabilit că victimele, cu vârste de 13-16 ani, au fost exploatate sexual contra unor sume cuprinse între 150-350 lei”, se arată într-un comunicat al DGA.

Anchetatorii spun că agentul de poliție a oferit protecție grupului infracțional și nu a întocmit actele de constatare atunci când a luat la cunoștință faptul că într-un club de noapte sunt minore, obligate să practice prostituția.

Mai mult, agentul de poliție a pretins și primit în schimbul protecției oferite favoruri de natură sexuală de la două minore, știind că una dintre fete era o victimă a traficului de minori.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top