You are here
Home > NEWS > Articole > O aeronavă Qatar Airways pe ruta Doha – Manchester a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce unui pasager i s-a făcut rău
loading...

O aeronavă Qatar Airways pe ruta Doha – Manchester a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce unui pasager i s-a făcut rău

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu, a declarat pentru presa că echipajul aeronavei a solicitat, la ora 10.30, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti după ce unui pasager în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău.

O aeronavă Boeing 787 Dreamliner aparţinând companiei Qatar Airways şi care cirula pe ruta Doha – Manchester a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, joi, două ce unui pasager i s-a făcut rău.

După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 11.03, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical care a reuşit să îl stabilizeze pe pasager. Ulterior, pacientul a fost ulterior transportat către unul dintre spitalele de urgenţă din Bucureşti, aeronava urmând să decoleze către destinaţie.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale, a adăugat sursa citată.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top