You are here
Home > Actualitate > Tot mai mulți deținuți eliberați de ministrul justiției Tudorel Toader recidivează cu bestialitate
loading...

Tot mai mulți deținuți eliberați de ministrul justiției Tudorel Toader recidivează cu bestialitate

Mamă şi fiică, înjunghiate în somn de trei criminali eliberaţi condiţionat. Victimele, confundate cu duşmani din puşcărie

Trei indivizi recidivişti din Iaşi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal fiind acuzaţi de tentativă la omor. Ei au fost arestaţi preventiv şi, în perioada următoare, urmează a fi audiaţi de judecători.

Corneliu Marolicaru, Gheorghe Gherasim şi Sergiu Rotaru Gavriliuc au fost trimişi în judecată pentru o agresiune comisă asupra a două femei din municipiul Iaşi, pe care cei trei le-au confundat cu doi foşti colegi de penitenciar, se arată în rechizitoriul întocmit pentru trimiterea lor în judecată. Tribunalul Iaşi a înregistrat dosarul celor doi la finele lunii septembrie însă nu a stabilit încă un prim termen de judecată. Toţi trei sunt cunoscuţi în Iaşi pentru fapte violente, petrecându-şi mare parte din viaţă în penitenciar. Tot în penitenciar, Marolicaru şi Gherasim au fost colegi de celulă, primul tăindu-i gura până la urechi celui de-al doilea, în urma unui conflict ce a avut loc acum mai mulţi ani.

În rechizitoriu, procurorii ieşeni menţionează că fapta celor trei, toţi eliberaţi condiţionat, a avut loc în noaptea de 14 spre 15 august 2017. Atunci, cei trei au intrat în casa Paraschivei B., din Iaşi. Femeia locuia alături de fiica sa Petronela, precum şi de nepoata sa de nouă ani. Victimele dormeau când în casă au intrat cei trei agresori, ambele fiind înjunghiate în timp ce se aflau în pat. Cei trei sunt recidivişti „Maniera în care au acţionat inculpaţii Marolicaru Corneliu, Gherasim Gheorghe şi Gavriliuc Rotaru Sergiu şi momentul ales, în cursul nopţii, profitând de faptul că persoanele vătămate dormeau în camera lor şi le-au aplicat lovituri de cuţit, în mai multe rânduri în ceea ce-o priveşte pe B.P., presupune o periculozitate sporită a inculpaţilor, care s-au ajutat reciproc şi au cooperat la săvârşirea faptei“, se arată în rechizitoriu. Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei

Citește și: Ţepe online în valoare de 90.000 de euro, date de un grup de români tot la Drăgășani si Vâlcea

Aceştia mai menţionează că bătrâna a fost tăiată în zona braţelor, în timp ce încerca să îşi apere zonele vitale, în timp ce Petronela B., însărcinată la acel moment, „şi-a pus braţele pe abdomen / torace pentru a-şi apăra copilul nenăscut.“ „Împrejurarea că inculpaţii au avut convingerea că persoanele pe care le-au atacat în somn erau M.A. şi T.S. şi confuzia acestora asupra persoanelor vătămate – error in persona – este fără relevanţă, viaţa şi integritatea fizică a persoanelor fiind protejată în egală măsură“, se mai arată în rechizitoriu.

Potrivit procurorilor, Marolicaru Corneliu şi Gherasim Gheorghe sunt în stare de recidiva post-executorie iar Gavriliuc Rotaru Sergiu este recidivist post-condamnatoriu. A fost eliberat condiţionat la data de 10.04.2013 cu un rest de pedeapsa de 1.632 zile.

Corneliu Marolicaru şi-a măcelărit soţia în 2002, când i-a tăiat femeii un obraz, o bucată din pulpă şi i-a tăiat cu lama un tatuaj de pe umăr. Totul pentru a o mutila pe femeie, deoarece aceasta voia să îl părăsească. De asemenea, în anii 90, Marolicaru şi-a ucis soacra cu un topor, fiind internat atunci la Spitalul de Psihiatrie. În ciuda acestui fapt, cei doi au rămas prieteni, dovadă şi fapta odioasă pentru care au fost trimişi acum în judecată.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top