You are here
Home > NEWS > Articole > Mai are doar 18 luni de trăit, iar iubitul ei i-a îndeplinit cea mai mare dorință
loading...

Mai are doar 18 luni de trăit, iar iubitul ei i-a îndeplinit cea mai mare dorință

“Nu mi-am imaginat niciodată că-mi voi petrece ziua nunţii într-un scaun cu rotile”, spune printre lacrimi Martine Kilminister. Chiar şi aşa pentru tânăra de 28 de ani, aceasta a fost cea mai fericită zi din viaţa ei.

Martine Kilminister şi iubitul ei Christopher sunt din Bradford (West Yorkshire) şi au împreună doi băieţi.

Sunt împreună din adolescenţă, se iubesc nespuns însă nu au apucat să facă nunta. Până în iunie 2017, erau un cuplu fericit cu planuri măreţe de viitor.

Citeste si: Un român găsit beat și bătut în curtea unor londonezi spune că nu-și amintește cum a ajuns în Anglia

Martine a început să se simtă rău, iar doctorii au diagnosticat-o cu o formă rară de cancer, scrie Daily Mail. Din păcate, boala a fost descoperită mult prea târziu, iar fata a aflat că mai are doar 18 luni de trăit.

Mai mult, tânăra a paralizat şi acum se află într-un scaun cu rotile. Chiar dacă ştie că nu mai are mult de trăit, Martine vrea să se bucure de fiecare zi care i-a mai rămas.

Citeste si: Alt Infractor român, prins de polițiști în timp ce încerca să părăsească Marea Britanie

Iubitul ei i-a pregătit o surpriză şi i-a organizat o nuntă ca-n poveşti. Martine a îmbrăcat rochia albă de mireasă şi a respectat toate tradiţiile. Povestea lor a emoţionat milioane de oameni.

Citeste si: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Christopher a luat-o în braţe pe Martine şi au dansat împreună pe melodia celor de la Aerosmith: “I don’t want to miss a thing” (nr. red “Nu vreau să pierd niciun moment”).

Cei doi îndrăgostiţi speră acum să se bucure şi de luna de miere. Martine vrea să strângă cât mai multe amintiri frumoase alături de familia ei.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top