You are here
Home > Actualitate > Anchetă în cazul unui tânăr găsit mort şi dezbrăcat pe o stradă din Oradea. Anchetatorii cred că
loading...

Anchetă în cazul unui tânăr găsit mort şi dezbrăcat pe o stradă din Oradea. Anchetatorii cred că

Poliţiştii şi procurorii din Bihor au început o anchetă în cazul unui tânăr care se presupune că a fost ucis, el fiind găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, şi cu capul zdrobit, pe o stradă din municipiul Oradea.

Anchetă în cazul unui tânăr găsit mort şi dezbrăcat pe o stradă din Oradea. Anchetatorii cred că a fost ucis

CITESTE Si: Pe aeroportul internațional din Oslo, Norvegia; „Forțele de poliție vor patrula înarmate”

Trupul neînsufleţit al unui tânăr a fost descoperit joi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Oradea, victima fiind doar în lenjerie intimă şi ciorapi şi având urme de lovituri violente la cap. Cadavrul a fost descoperit de un localnic în apropierea unui bloc, capul zdrobit al victimei fiind acoperit cu frunze.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat că procurorii bihoreni au deschis o anchetă în acest caz pentru omor şi a fost conturat deja un cerc de suspecţi.

Citeste si: Cine este medicul din Iaşi care i-a făcut pe protestatari „idioţi“, „şobolani“ şi „boi“

Potrivit sursei citate, anchetatorii au identificat victima, fiind vorba de un tânăr din Oradea în vârstă de 27 de ani, necăsătorit.

Zona în care a fost descoperit cadavrul tânărului a fost împânzită de poliţişti, joi, anchetatorii folosind şi câini pentru găsirea unor posibile urme care să îi conducă la ucigaş. De asemenea, anchetatorii au găsit în apropiere mai multe obiecte vestimentare, pe care le-au ridicat pentru a stabili dacă au sau nu legătură cu crima.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

Oradea s-a confruntat cu o crimă violentă şi în primăvara acestui an, când un taximetrist a fost înjunghiat de un client şi lăsat în maşină, la câţiva kilometri de municipiu. Ucigaşul, un tânăr în vârstă de 19 ani ani, a fost prins atunci la scurt timp de poliţişti.

CITESTE SI: Avertisment: Țeapa Cu Bilete Gratuite La Wizz Air Care Circulă Pe Facebook

Lasă un răspuns

Top