You are here
Home > Actualitate > O nouă metodă de înșelăciune face ravagii în buticurile de cartier
loading...

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii în buticurile de cartier

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de polițiștii Secției 3 din Capitală după ce a înșelat mai mulți vânzători de la magazine mici, buticuri de cartier. Într-un timp scurt, escrocul a făcut 7.000 de lei, scrie dcnews.ro

Bărbatul a mers cu un text bine pus la punct la magazinele de cartier din București. Purta în brațe un bax de brichete, `cea mai bună marfă din țară`.

Părintele metodei de înșelăciune ”bricheta” păcălea angajații din magazine pe care reușea să-i înșele. Tactica era următoarea: punea baxul de brichete pe tejghea și până să aibă vânzătorul vreo reacție, bărbatul `vorbea` deja la telefon cu proprietarul magazinului.

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

”Da, v-am adus brichetele, sunt toate. Banii??? Așa cum ne-am înțeles, îi iau chiar acum de la angajații dumneavoastră…”, era monologul interpretat de escroc.

Totul era o păcăleală, dar vânzătorii din unele magazine din București s-au lăsat induși în eroare și au fost păcăliți de bărbat, dovadă stând și suma de bani obținută de acesta.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

Bărbatul prins este Eugen Barbu, în vârstă de 41 de ani. Prin metoda aceasta de înșelăciune el a făcut într-un timp scurt 7.000 de lei.

Sursa: dcnew.ro

Citeste si: ATENTIE: Preturile Vor Creste Mai Repede Decat Anticipasem. Inflatia Ar Putea Urca La 2.7% In Decembrie 2017 Si 3.2% In Decembrie 2018

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top