You are here
Home > NEWS > Articole > Scandal între tatăl Denisei Răducu şi iubitul ei! Bătrânul vrea să-l dea afară din casa cântăreţei
loading...

Scandal între tatăl Denisei Răducu şi iubitul ei! Bătrânul vrea să-l dea afară din casa cântăreţei

Scandal mare la Ştefăneşti, unde tatăl Denisei Răducu şi bărbatul cu care artista a fost împreună aproape doi ani s-au luat la ceartă. În urmă cu câteva săptămâni, iubitul cântăreţei s-a certat cu Emilian Răducu din cauza fotografiei de pe piatra funerară a Denisei.

Supărat că el a dat toţi banii pentru construcţia ei, dar că nu i s-a cerut părerea, Liviu a avut o discuţie mai aprinsă cu tatăl cântăreţei. De aici, a degenerat totul, iar ei nu mai suportă nici să se vadă. Emilian Răducu i-ar fi spus Adelinai, fiica sa cea mare care locuieşte în Spania, că nu este de acord ca Liviu să mai stea în apartamentul Denisei, în Bucureşti.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

„Emilian este foarte supărat şi consideră că Liviu ar trebui să-şi găsească o altă casă în care să stea la Bucureşti. Nimic nu pare să-l înduplece şi, de aceea, a apelat la fata lui din străinătate, să rezolve lucrurile şi să nu-i mai lase iubitului manelistei cheile apartamentului din Berceni”, a mărturisit apropiaţii, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

Lasă un răspuns

Top