You are here
Home > Actualitate > Stefan Mandel, bărbatul care a câștigat milioane în loterie dezvăluie secretul său: ,Nu e noroc…” VIDEO
loading...

Stefan Mandel, bărbatul care a câștigat milioane în loterie dezvăluie secretul său: ,Nu e noroc…” VIDEO

Dacă ai cumpărat vreodată bilete la loterie, atunci desigur știi că o sumă mai mare se câștigă foarte greu. De obicei oamenii cheltuiesc mai mulți bani pe cumpăratul biletelor decât vor câștiga vreodată.

Acest tip de loterie despre care vom vorbi în continuare se numește ,,Powerball”, iar șansele de câștig sunt de una la 292 de milioane! Prin comparație, șansele ca un fulger să te lovească sunt mult mai ,,bune” – de una la 700.000. Înțelegi diferența? Tocmai de aceea a devenit Stefan Mandel un mister, pentru că el a câștigat de 14 ori!

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

Pentru a-și garanta victoria, Mandel chiar a scris un algoritm! O carte teoretică de 8.000 de pagini, apoi a trecut la practică, probând teoria în mai multe țări. Stefan a câștigat reporturi de mai multe milioane de dolari (de exemplu, a câștigat 27 de milioane de dolari în 1992), dar și premii mai mici.

De-a lungul timpului, creatorii loteriei au luat în considerare abilitățile lui Mandel și au început să lucreze la algoritmul de câștig, încercând să îl facă mai complicat!

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

În ceea ce-l privește pe Stefan, el spune că nu crede în jocuri de noroc, el crede că orice joc merită să fie luat în considerare în mod înțelept și inteligent, trebuie să fim atenți la metode și algoritmi, nu să așteptăm să avem noroc.

Datorită faptului că acum nu mai are nevoie de bani, nu mai joacă în prezent, ci pur și simplu se bucură de viață pe o insulă din sudul Pacificului… Sursa: anamariavasile.ro

Citeste si: Cea mai mare captură de cocaină din istoria Columbiei. Unde erau ascunse cele 12 tone de droguri confiscate de poliţişti

Lasă un răspuns

Top