You are here
Home > Actualitate > Vine barza la Palatul Cotroceni! Va deveni pentru prima oară mamă
loading...

Vine barza la Palatul Cotroceni! Va deveni pentru prima oară mamă

Bucurie mare la Palatul Cotroceni! După declaraţiile de marţi de la sediul instituţiei prezidenţiale, jurnaliştii au aflat că barza este aşteptată din moment în moment.

Purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, fosta jurnalistă Mădălina Dobrovolschi, va deveni mămică pentru prima oară. Mădălina este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titraţi piloţi ai Taromului şi, în acelaşi timp, preferatul preşedintelui Iohannis atunci când călătoreşte cu avionul.

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

Povestea lor de dragoste a început în toamna anului 2014, atunci când Mădălina Puşcălău pare să se fi întâlnit pentru prima dată cu Emil, pe care l-a cunoscut în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Pe atunci, aceasta era una dintre realizatoarele de emisiuni ale postului B1TV

Citeste si: Cea mai mare captură de cocaină din istoria Columbiei. Unde erau ascunse cele 12 tone de droguri confiscate de poliţişti

Între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, fiindcă imediat după ce l-a cunoscut pe pilotul prezidenţial, Mădălina Puşcălău a divorţat de Alex Mazilu, fotograful cu care era căsătorită pe atunci.

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

Lasă un răspuns

Top