You are here
Home > Actualitate > Si-a prins sotul in pat cu alta femeie si si-a pierdut instant mintile! Ce i-a facut amantei e mai presus de orice imaginatie
loading...

Si-a prins sotul in pat cu alta femeie si si-a pierdut instant mintile! Ce i-a facut amantei e mai presus de orice imaginatie

Si-a prins sotul in pat cu alta femeie si si-a pierdut instant mintile! Monika Fourie, in varsta de 34 de ani, a ajuns in fata instantei dupa ce a aruncat apa clocotita pe Hannah Stokes, amanta sotului sau. Monika a aflat ca partenerul ei de viata si amanta de 24 de ani isi fac de cap in casa in care locuia si si-a iesit din minti.

Sotul ii marturisise femeii ca avea o aventura de patru luni, insa in momentul in care Monika a aflat ca cealalta femeie era in casa ei nu a mai suportat gandul. A pus apa la fiert dupa care a urcat in camera in care se aflau cei doi.

Sotia nervoasa i-a aruncat in fata amantei apa clocotita lasand-o cu arsuri grave. In fata instantei Fourie si-a justificat gestul: „Am simtit cum ma injunghie ceva in cap cand am aflat ca sunt in casa impreuna”.

Si-a prins sotul in pat cu alta femeie si si-a pierdut instant mintile!
Ranile amantei au fost atat de puternice (arsuri de gradul 2) incat a avut nevoie de operatie. In timp ce femeia suferea din cauza arsurilor, sotia geloasa declara ca nu-si aminteste momentul atacului.

In cele din urma Monika a recunoscut ca i-a cauzat rani amantei, insa a sustinut sus si tare ca nu a facut-o cu intentie. Psihiatrul Frank Farnham a consultat-o pe Monika Fourie si a ajuns la concluzia ca in momentul atacului era „incarcata emotional”.

„Se pare ca doamna Fourie suferea deja de anumite probleme de sanatate mintala care s-au agravat in ziua in care a aflat despre aventura sotului. Sotul a fost primul partener sexual al femeii, iar ea nu are un suport in termeni de familie. Este naiva atat emotional, cat si din punct de vedere sexual”, a fost opinia medicala.

Lasă un răspuns

Top