Un produs 100% natural – CAȘCAVAL DE CASĂ, gata în doar trei ore Actualitate Articole Culinar Diaspora Diverse Dulceturi Europa EVENIMENTE Galerie Life Lifestyle media Neinteresante NEWS NEWS Online Reteta Romania Sanatate SHOWBIZ Social Spiritualitate by admin - noiembrie 20, 2017noiembrie 20, 20170 Ce stim despre cascavalul din comert? Oare este el 100% natural? Cascavalul este un produs lactat cu o concentratie foarte mare de calciu, atat de necesar organismului uman. Si exista oare vreun copil caruia sa nu-i placa cascavalul? Micutii trebuie neaparat hraniti cu ceva sanatos. Iata o reteta extraordinara: cascaval de casa! INGREDIENTE: 2,5 l lapte; 2 kg branza de vaci200-300 g telemea oi; 2 linguri margarina; 2 lingurite rase de bicarbonat Punem laptele la incalzit si cand este fierbinte adaugam branza de vaci si amestecam pana se incheaga. Punem continutul intr-o strecuratoare sa se scurga lichidul si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit dam branza telemea prin razatoare. Intr-o oala cu fundul dublu (eu am folosit un ceaun de tuci) adaugam margarina si cand a inceput sa se topeasca adaugam bicarbonatul, branza de vaci, telemea de oi si amestecam pana se omogenizeaza. Intr-un vas rotund punem o folie alimentara si adaugam compozitia, lasam sa se raceasca, dupa care dam la frigider pana a doua zi. Sursa