You are here
Home > Actualitate > Un produs 100% natural – CAȘCAVAL DE CASĂ, gata în doar trei ore
loading...

Un produs 100% natural – CAȘCAVAL DE CASĂ, gata în doar trei ore

Ce stim despre cascavalul din comert? Oare este el 100% natural? Cascavalul este un produs lactat cu o concentratie foarte mare de calciu, atat de necesar organismului uman. Si exista oare vreun copil caruia sa nu-i placa cascavalul? Micutii trebuie neaparat hraniti cu ceva sanatos. Iata o reteta extraordinara: cascaval de casa!

INGREDIENTE: 2,5 l lapte; 2 kg branza de vaci200-300 g telemea oi; 2 linguri margarina; 2 lingurite rase de bicarbonat

Punem laptele la incalzit si cand este fierbinte adaugam branza de vaci si amestecam pana se incheaga. Punem continutul intr-o strecuratoare sa se scurga lichidul si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit dam branza telemea prin razatoare.

Intr-o oala cu fundul dublu (eu am folosit un ceaun de tuci) adaugam margarina si cand a inceput sa se topeasca adaugam bicarbonatul, branza de vaci, telemea de oi si amestecam pana se omogenizeaza.

Intr-un vas rotund punem o folie alimentara si adaugam compozitia, lasam sa se raceasca, dupa care dam la frigider pana a doua zi.

Sursa

Lasă un răspuns

Top