You are here
Home > Actualitate > Copil de 8 ani, din Vaslui, dus în comă alcoolică la spital, după ce a băut pahare de țuică
loading...

Copil de 8 ani, din Vaslui, dus în comă alcoolică la spital, după ce a băut pahare de țuică

Un băiat de 8 ani, din comuna vasluiană Iana, a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a bâut mai multe pahare de țuică.

Copilul a stat lângă tatăl său care făcea țuică și a devenit curios după ce și-a văzut părintele că tot ”testează” lichidul. În momentul în care părintele a părăsit încăperea ca să aducă lemne, băiatul s-a gândit să testeze și el lichidul,

Băiețelul și-a umplut paharul de câteva ori direct de la robinetul cazanului. După câteva minute, când a revenit, tatăl l-a găsit inconștient.

Alarmați, părinții au chemat ambulanța, dar pentru a câștiga timp, au plecat cu mașina lor spre spital. La Spitalul din Bârlad, după câteva perfuzii, și-a revenit.

”Copilul a fost adus conștient, el revenindu-și în masină, a fost diagnosticat la primire urgențe la pediatrie cu intoxicație acută cu alcool etilic, a fost tratat și dupã două ore a plecat acasă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

”Copilul a fost lăsat puțin nesupravegheat, dar el provine dintr-o familie foarte bună, fără probleme sociale. A fost o întâmplare și acum copilul este bine, acasă”, a spus si Cătălin Caleap, asistentul social al Primăriei comunei Iana.

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Top