You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 21 noiembrie 2017. Balanțele fac o alegere bună: apelează la oameni care le pot ajuta să evolueze
loading...

Horoscop, marți, 21 noiembrie 2017. Balanțele fac o alegere bună: apelează la oameni care le pot ajuta să evolueze

Horoscop 21 noiembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor trece prin schimbări bruște astăzi.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Berbec

Vrei să pornești un război cu toți cei care se opun dorințelor tale, chiar și cu cei dragi care îți lasă impresia că fac acest lucru. S-ar putea să te trezești singur pe câmpul de luptă…

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Taur

Ești mai cuminte azi, asta și din cauza unei oboseli a minții care te îndeamnă să iei lucrurile mai ușor și să lași excesele de autoritate deoparte. Nu-ți prinde rău această atitudine.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Gemeni

Ai șansa de a ajunge la acea stare de echilibru interior care îți permite să vezi problemele la adevărata lor dimensiune, dar și partea bună din orice situație.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Rac

Te ocupi cu mare hărnicie de împlinirea unor dorințe pentru realizarea cărora e nevoie de bani, dar nu acestea sunt cele care te supără, ci celelalte…

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Leu

Te concentrezi pe ceea ce faci la locul de muncă, dar nu accepți și părerea celor cu care colaborezi, iar asta ar trebui să îți dea de gândit, că doar nu deții tu adevărul absolut.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Fecioară

Ai parte de o zi bogată în situații care îți pot provoca reacții emoționale pe care nu le vei putea controla, cel puțin nu atât cât ai vrea.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Balanță

Îți îndrepți atenția spre oamenii care te-ar putea ajuta să faci un pas înainte, să îți depășești propriile limite. Vei vedea că este o alegere bună.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Scorpion

Vrei să ți se recunoască autoritatea și drepturile atât la serviciu, cât și în familie, dar este o pretenție care nu va fi onorată, pentru că ceri ceva care se obține foarte greu, cu mult efort.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Săgetător

Privești spre viitor și chiar dacă nu vezi doar părți luminoase, te vei bucura când vei înțelege că o parte din situații vor evolua frumos și benefic.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Capricorn

Ai acumulat mai multe nemulțumiri decât motive de satisfacție. Întorci pe toate părțile ceea ce îți lipsește, în loc să vezi situația așa cum este și să acționezi în consecință.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Vărsător

Te pot cuprinde sentimente negative, din cauza faptului că altora pare să le meargă mult mai bine decât ție și nu îți convine deloc această situație.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Pești

Îi privești în față pe cei care vor să îți facă rău sau, cel puțin, nu vor să îți fie bine. Le vezi limitele și înțelegi că sunt deja pedepsiți prin ceea ce sunt în acest moment.

Lasă un răspuns

Top