You are here
Home > NEWS > Articole > Conduși cu 3-0, jucătorii de la Sevilla s-au maobilizat când au aflat că antrenorul lor are cancer
loading...

Conduși cu 3-0, jucătorii de la Sevilla s-au maobilizat când au aflat că antrenorul lor are cancer

Unul dintre cele mai frumoase meciuri din sezonul acesta al Ligii Campionilor a fost meciul Sevilla-Liverpool de marți seara. Imposibilul a devenit posibil atunci când cei de la Sevilla conduși cu 3-0, au reușit să smulgă un egal în prelungiri și să aducă bucurie celui care este antrenorul echipei, argentinianul Berizzo.

La pauza dintre reprize, un moment trist s-a petrecut în vestiarul celor de la Sevilla, atunci când Eduardo Berizzo, antrenorul în vârstă de 48 de ani și-a anunțat jucătorii că suferă de cancer la prostată.

Vestea a venit ca un șoc la vestiar, cu toate că unii dintre jucători aflaseră acum câteva zile de problema de sănătate a lui Berizzo.

Finalul meciului a arătat ce a însemnat pentru jucători această veste. Golul marcat în al treilea minut de prelungiri de Pizzaro a fost o mare realizare a fotbaliștilor echipei Sevilla care au mers la antrenorul lor de pe banca tehnică, să se bucure împreună de egalul obținut.

Întrebat după meci ce indicații le-a dat la pauză jucătorilor încât au făcut să se întâmple imposibilul, Berizzo a răspuns:”Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace cu sufletul și că trebuie să arătăm mândria pe care o avem”.
Argentinianul va începe un tratament special pentru cancerul la prostată și în funcție de rezultatul acestuia doctorii vor stabili data la care tehnicianul argentinian va fi operat.

Eduardo Berizzo a fost jucător al echipei Olympique Marseille și antrenor al formației Celta Vigo (2014-2017). El a fost numit antrenor la Sevilla în vara trecută.

Comentarii

Lasă un răspuns

Top