You are here
Home > Actualitate > Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă niciodată la greu! Iată și cum intervine El în viețile zodiilor
loading...

Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă niciodată la greu! Iată și cum intervine El în viețile zodiilor

De multe ori ne îndoim de existența lui Dumnezeu, însă El ne arată că nu suntem niciodată singuri. Ba chiar ne întinde o mână salvatoare atunci când ne simțim cei mai deznădăjduiți.

Printre zodiile care nu sunt lăsate niciodată la greu se numără Fecioarele, Gemenii, Balanțele, Săgetătorii și Peștii. Ele sunt cele mai sensibile și se pot pierde cel mai ușor pe drum, fapt pentru care au nevoie mereu de protecție divină.

Cât despre restul nativilor, stau ceva mai bine cu emoțiile. Știu să și le stăpânească și nu iau eșecurile ca pe ceva dezastruos, ireparabil.

Fecioarele sunt cele mai rele de gură din zodiac. Nu își dau seama cât rău pot face cu o simplă privire, cu un singur cuvânt.

Întrucât drăcușorul nu le spune că sunt pe o pistă greșită când trag concluzii pripite, vine îngerașul și le trage de mânecuță să rectifice tot.

Balanțele își pierd foarte repede încrederea în forțele proprii. Sunt extrem de echilibrate în cea mai mare parte a timpului, însă atunci când cad în lacul tristeții, numai Dumnezeu le mai poate scoate din depresie arătându-le partea frumoasă a vieții.

În viața Balanțelor apar de multe ori persoane parcă trimise de Dumnezeu, îngeri păzitori cu chip de om care le ajută în momentele în care credeau că totul s-a pierdut.

Și Săgetătorii sunt foarte credincioși și au o legătură impresionantă cu tot ce ține de spiritualitate.

Acești nativi pot pierde foarte mult din cauza sentimentelor negative. Sunt foarte geloși, foarte posesivi și duc lipsă de o stimă de sine.

Se pun pe locul doi de multe ori, și exact în acele momente intervine Divinitatea cu forța sa pentru a le arăta calea cea dreaptă și că nu e nimic greșit să se gândească și la ei.

De altfel, se spune că trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, dar dacă nu ne iubim nici pe noi, cum vom putea iubi oamenii de lângă noi?

Pe această listă se află și Gemenii și Peștii, alte două zodii duale extrem de sensibile. Gemenii pot intra ușor în depresie pentru că pun la suflet absolut orice.

În momentele în care cred că viața lor nu mai are rost, Dumnezeu le trimite oameni providențiali, care îi ajută să vadă partea plină a paharului.

De asemenea, Peștii nu suportă trădarea și minciuna și se întristează foarte repede din această cauză. Acești nativi sunt extrem de sinceri și nu înțeleg de ce oamenii au comportamente care nu le fac cinste.

Lasă un răspuns

Top