You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS: (V I D E O) Alertă la Londra! Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată de urgenţă, călătorii…
loading...

BREAKING NEWS: (V I D E O) Alertă la Londra! Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată de urgenţă, călătorii…

Mai multe focuri de armă au fost auzite în zonă, oamenii s-au refugiat în magazine sau clădiri din apropiere.

Poliţiştii avertizează populaţia să evite zona, care este foarte aglomerată în această perioadă.

Poliția a spus oamenilor să se acopere în interiorul clădirilor, în timp ce ofițerii răspund la rapoartele unui incident la stația de metrou Oxford Circus din Londra. Poliția britanică de transport a declarat că ofițerii au fost la fața locului și au avertizat oamenii să evite zona din West End din Londra. „Stația Oxford Circus este închisă în timp ce investigăm un incident al clientului”, a declarat Transport for London.

Alertă la Londra! Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată de urgenţă, călătorii au fugit panicaţi

Reporterul BBC, Helen Bushby, a spus că a văzut o „lovitură de masă” a oamenilor care fugeau de gară. Oamenii „țipau și plâng”, a spus ea. Urmăriți actualizările live aici Ea a vorbit cu un grup de femei tinere de la Topshop, pe Oxford Street, care spunea că oamenii și-au scăpat cumpărăturile și au alergat cât mai repede posibil. Într-o declarație pe Twitter, British Transport Police a declarat: „Continuăm să răspundem unui incident la Oxford Circus.”În prezent, stația este închisă, evitați zona în acest moment.

Ofițerii sunt pe scenă. „Distribuiți această povestire Despre distribuire

Momente de panică la Londra! Staţia de metrou Oxford Circus din capitala Regatului a fost evacuată. Din primele informaţii, oamenii au fost văzuţi fugind din aceea zonă. Totodată, poliţia este la faţa locului.

https://twitter.com/psdriscoll/status/934107854977617921

https://twitter.com/psdriscoll/status/934107854977617921

 

Lasă un răspuns

Top