You are here
Home > Actualitate > Oana Pellea, după moartea Stelei Popescu: „A început să moara tot pe scena in fata publicului. VIDEO: discursul incoerent al actriței Stela Popescu
loading...

Oana Pellea, după moartea Stelei Popescu: „A început să moara tot pe scena in fata publicului. VIDEO: discursul incoerent al actriței Stela Popescu

Oana Pellea, după moartea Stelei Popescu: „A început să moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea” | VIDEO: discursul incoerent al actriței Stela Popescu

Artiștii sunt indignați pentru că Stelei Popescu i-a fost rău pe scenă în timpul discursului, unul incoerent, care ar fi trebuit să ridice multe semne de întrebare în rândul celor prezenți. Oana Pellea a postat un mesaj pe contul de socializare.

În urmă cu trei zile, Stela Popescu a participat la Gala Femeii de Succes 2017, unde a primit și un premiu. Discursul actriței a fost unul șocant și vizibil îngrijorător, însă nimeni nu a luat atitudine, lucru care a stârnit revoltă în rândul altor actori.

Mesajul trist transmis de Oana Pellea după moartea Stelei Popescu

“Stela Popescu a trăit o viață pe scena. A început să moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s -a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moară acolo în fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerența, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s-a îmbracat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat-o cu atenție…pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii”, a scris Oana Pellea pe contul de socializare.

Comentariul actriței Carmen Tănase nu a întârziat să apară. “Este cutremurator si infricosator!”, comentează Carmen Tănase.

Din păcate, nimeni din sală nu a luat în seamă discursul incoerent al actriței Stela Popescu. Aceasta a plecat acasă și a murit la doar câteva ore după eveniment. „Înainte de a mă asculta. Eu am venit acuma..nu pentru că eu sunt neorganizată ci că voi sunteți. Ei nu m-au chemat. Eu nu am chemat. De ce m-ați chemat mă, dacă nu m-ați chemat? M-am îmbrăcat, m-am cofardat. Pe urmă m-am dezbrăcat. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeți în halul ăsta…(…)”, este o parte din discursul cutremurător al Stelei Popescu.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. Vineri, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, și va fi înmormântată duminică, la Cernica.

Lasă un răspuns

Top