You are here
Home > Actualitate > Horoscop, sâmbătă, 25 noiembrie 2017. Săgetătorii stau azi cu cei dragi. Le-a lipsit apropierea de familie și încearcă să recupereze
loading...

Horoscop, sâmbătă, 25 noiembrie 2017. Săgetătorii stau azi cu cei dragi. Le-a lipsit apropierea de familie și încearcă să recupereze

Horoscop 25 noiembrie, pentru toate zodiile, horoscopul complet despre bani, dragoste, sanatate pentru ziua de 25 a lunii noiembrie 2017.

Horoscop, sâmbătă, 25 noiembrie 2017. Săgetătorii stau azi cu cei dragi. Le-a lipsit apropierea de familie și încearcă să recupereze

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Berbec

Poți face ca ziua de astăzi să fie frumoasă, memorabilă chiar, prin momentele speciale de inspirație de care vei avea parte. Totul e să și dorești acest lucru…

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Taur

Ai alternativă la orice stare de agitație sau nemulțumire accentuată. Poți alege să ignori aceste momente și să te ocupi de ceea ce îți place, în special de armonia de care ai nevoie în familie.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Gemeni

De la prieteni pot veni idei excelente sau propuneri care te vor bucura. Este indicat să discuți cu aceștia despre ceea ce te preocupă.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Rac

Ai șansa remedierii unor complicații apărute în relațiile de la muncă, poate nu direct, ci printr-o schimbare de atitudine față de anumite persoane.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Leu

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te lași în voia firii tale generoase și calde. Cei dragi – și nu numai ei – vor aprecia momentele pe care le vei oferi.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Fecioară

Poți avea surpriza de a te elibera de o problemă mai veche, doar pentru că descoperi că poate fi rezolvată și altfel, în urma unei discuții cu un apropiat.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Balanță

Ajungi la informații foarte speciale, fără să faci vreun efort în afară de acela de a le aprecia și asimila, pe măsura valorii lor. Aceste informații se vor dovedi foarte utile pentru tine.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Scorpion

Acum știi care este prețul pe care va trebui să îl plătești pentru schimbările pe care vrei să le faci la serviciu, în metoda sau ritmul de lucru.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Săgetător

Poți avea o zi specială, în care să te bucuri de cei dragi și de ceea ce le poți oferi. Ajungi foarte ușor la concluzia că fix asta ți-a lipsit, apropierea de familie.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Capricorn

E posibil să vină idei salvatoare de la membrii familiei, dar cu condiția să îi asculți, după cei vei fi suficient de diplomat ca să-i determini să discute cu tine.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Vărsător

De la prietenii care ți-au mai rămas ai parte de bucurii, vești bune, propuneri sau aprecieri. Îți vine inima la loc în privința unui apropiat pe care îl priveai cu suspiciune.

Horoscop 25 noiembrie 2017 – Pești

Ești foarte inspirat când vine vorba despre a obține ceea ce îți dorești, dar la fel de inspirat ești când vine vorba despre risipirea beneficiilor pe care le-ai obținut prin eforturi deloc de neglijat.

Lasă un răspuns

Top