You are here
Home > Actualitate > Marina Almășan, mesaj extrem de dur la adresa celor care susțin acum că au fost prieteni la cataramă cu Stela Popescu
loading...

Marina Almășan, mesaj extrem de dur la adresa celor care susțin acum că au fost prieteni la cataramă cu Stela Popescu

Moderatoarea de televiziune Marina Almășan a transmis un mesaj extrem de dur la adresa celor care susțin acum că au fost prieteni la cataramă cu Stela Popescu.

Stela Popescu a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Dispariția sa a îndurerat o țară întreagă.

După moartea legendarei vedete, foarte multe persoane au vorbit despre aceasta, fie că au cunoscut-o îndeaproape, fie că nu.

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan s-a declarat șocată de faptul că unele persoane neavizate au apărut la TV spunând diverse lucruri despre regretata artistă Stela Popescu.

„…Poate că am fost cam dură astăzi seară, la emisiunea “Pulsul Zilei” a colegului meu Radu Andrei Tudor. Poate că nu trebuia să explodez, la adresa circului mediatic care însoțește, deja ca un ritual, la fel ca și în celelalte rânduri, despărțirea , de data asta, de omul drag , numit STELA POPESCU.

Dar , vă mărturisesc, înot într-o mare de lehamite, văzând cum se iscă, din pământ, din piatră seacă, sute de “prieteni la cataramă” ai Stelei, guralivi și plini de amintiri, spunând despre ei și EA orice le vine pe limbă, căci nu-i așa? Stela nu mai poate să riposteze!

Toți, o planetă întreagă, s-au tras de șireturi cu Stela, au copilărit cu ea, au tremurat în culise împreună, au înotat în aceleasi mări, au mâncat din aceleași blide, și-au plâns reciproc pe umăr, au serbat împreună revelioane și au împărtit cușete de tren. Mulți nici n-au putut-o înghiti, de fapt, pe Stela, căreia abia-i ajungeau la degetul mic, iar acum se înghesuie să umple ecranele cu amintirile lor lacrimogene…

….Și-apoi cum să nu-mi joace piticii țontoroiul pe creier, văzând transmisiile directe de la “coada de la căpătâiul moartei”, cu reporterii frenetici, care transmit “emoția de la locul faptei”, aceiași reporteri care, în televiziunile lor de doi bani, o încadrau, fără să le tremure un mușchi pe față, pe Stela, la fel ca și pe colegii sai de generație, în nemiloasa categorie a “dinozaurilor”…

Stela Popescu își trăiește clipa sa de glorie: e pe buzele tuturor, pe telecomenzile tuturor, aerul Bucureștilor miroase a Stela și eterul îi vântură numele de colo colo. Toți cotrobăie prin arhive, jubilând cu secvențe cât mai prăfuite conținând-o pe marea artistă. E o competiție planetară: cine a vorbit ultimul cu Stela, în emisiunea cui a fost ultima oară, cine i-a acordat ultimul premiu, cui i-a acordat EA ultimul interviu, cine are cele mai multe scenete cu Stela…

În toată această hărmălaie generală, Stela și-a început cuminte lungul somn de veci, după o viață fără hodină, în care ni s-a dedicat cu totul, fără a dori, cu siguranță, nicio clipă, circul pe care i-l dam în schimb, la despărțire…”, a declarat Marina Almășan despre ce se întâmplă după moartea Stelei Popescu.

Lasă un răspuns

Top