You are here
Home > Actualitate > Simona Halep nu se vede jucând tenis la 35 de ani și vrea să se bucure și de alte lucruri în viață
loading...

Simona Halep nu se vede jucând tenis la 35 de ani și vrea să se bucure și de alte lucruri în viață

Simona Halep, tenismena noastră în vârstă de 26 de ani, într-un interviu pe care l-a acordat Cristinei Țopescu la Canal 33, a vorbit despre colaborarea cu antrenorul Darren Cahill (o persoană foarte bună ) și despre Ion Țiriac care este o persoană mai dură, dar care este un sfătuitor de nădejde pentru tenismenă.

Simona a vorbit și despre ce înseamnă să fii cea mai bună jucătoare din lume: „Nu pot să spun că sunt cea mai bună jucătoare, atunci când ești trebuie să câștigi tot.”

Din punct de vedere profesional, tenismena a atins un mare prim obiectiv atunci când a ajuns pe locul 1 în ierarhia mondială.

Simona a mai arătat că :„Obiectivele s-au schimbat, mi-aș dori foarte mult să câștig un Grand Slam și să devin mai bună: nu doar tenis, ci mental și pe atitudine” și a spus că nu se vede jucând tenis la 35 de ani, dar și că-și dorește cât mai mulți copii.

Simona Halep are planuri de viitor și se gândește deja la viața ei de după cariera de jucătoare de tenis.
Tenismena a declarat în interviul susținut la Canal 33 că: „Atunci când dispare plăcerea cred că trebuie să te lași. La mine cred că va fi ceva de pe o zi pe alta și, cu siguranță, mă voi simți împlinită în alte aspecte ale vieții. Îmi doresc foarte mulți copii, nu mă văd jucând până la 35 de ani. De ce? Pentru că îmi doresc și altceva de la viață și vreau să mă bucur și de alte lucruri. Treizeci și cinci de ani mi se pare o vârstă prea înaintată pentru tenis”

Lasă un răspuns

Top