You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Filmul complet al triplului asasinat de la Satu Mare! Criminalul şi-a ucis bunica şi tatăl şi apoi şi-a aşteptat mama în staţia de microbuz
loading...

VIDEO: Filmul complet al triplului asasinat de la Satu Mare! Criminalul şi-a ucis bunica şi tatăl şi apoi şi-a aşteptat mama în staţia de microbuz

Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare bănuit că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica, a fost săltat de poliţişti direct de la înmormântarea celor trei victime.

Potrivit unor surse, filmul complet al triplului asasinat s-a petrecut după un scenariu demn de un film horror pe care Răzvan Rentea, în vârstă de 33 de ani, l-ar fi pus la cale pentru a se răzbuna.

Criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl. Cei doi au fost găsiţi, plini de sânge, în casă.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, femeia a fost ucisă pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-a ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Procurorii şi poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar ulterior au verificat şi fântâna din curtea casei pentru a găsi arma crimei.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat.

Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare a fost reţinut

Răzvan Rentea, copilul familiei ucise la Satu Mare, a fost reţinut de poliţişti pentru uciderea cu bestialitate a părinţilor săi şi a bunicii sale.

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare, a fost reţinut. El a fost dus în arestul IPJ Satu Mare şi urmează să fie prezentat miercuri în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Ancheta continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, transmit autorităţile

Tânărul a mers chiar şi la înmormântarea celor trei, fiind reţinut la scurt timp de poliţişti. Potrivit unor surse, poliţiştii vorbeau codificat la înmormântarea familei.

Se pare că motivul pentru care Răzvan Rentea şi-a ucis familia ar fi fost banii.

Membrii familiei din Satu Mare – soţ, soţie şi soacră – asasinaţi, vineri, în propria lor casă, au fost conduşi astăzi pe ultimul drum.

Sute de persoane au fost prezente la înmormântare, comentând aprins despre acţiunea de căutare a ucigaşului. Nimeni un se aştepta ca făptaşul sângeroasei triple crime să fie chiar băiatul celor doi.

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare. Soţ, soţie şi soacră au fost găsiţi cu capetele zdrobite, într-o baltă de sânge.

Viorica Apan (80 de ani), soacra lui Gheorghe Rentea, a fost ucisă în casă. Niculina Rentea a fost găsită chiar pe treptele casei, având lângă ea poșeta și o pungă de portocale, iar Gheorghe Rentea a fost ucis la câțiva pași mai jos, în fața garajului și lăsat într-o baltă de sânge.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare, Marius Iancu, a precizat că victimele au fost ucise cu un obiect dur la nivelul capului.

Autorităţile au informat că l-au reţinut pe autorul masacrului de la Satu Mare, iar acesta ar fi chiar băiatul familiei ucise, Răzvan Rentea.

Poliţiştii l-au reţinut în cursul zilei de astăzi, imediat după înmormântarea părinţilor săi şi a bunicii sale, pe care chiar el i-ar fi ucis.

Lângă Răzvan Rentea a oprit o maşină albă, nemarcată, din care au coborât mai mulţi poliţişti îmbrăcaţi în civil, care l-au invitat să meargă cu ei, paşinc. Tânărul s-a blocat pe moment, dar apoi a urcat în maşina poliţiştilor, care a demarat în trombă.

Surse judiciare au declarat pentru presa locală că Răzvan Rentea este audiat chiar în aceste momente de procurori și urmează să fie reținut astăzi! În cazul în care va fi reținut, acesta ar urma să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

O triplă crimă s-a comis într-o comună din județul Satu Mare, fiind descoperită vineri dimineață, anunță Digi 24.

Mai întâi au fost găsiți uciși doi soți, în propria curte, iar apoi a fost găsită ucisă și mama soției, care locuia în aceeași casă.

Toate cele trei victime prezentau pe corp numeroase lovituri.

Alerta s-a dat de către o persoană care a vrut să meargă în vizită la familia respectivă, intrigată de faptul că niciunul dintre membrii familiei nu mai răspunde la telefon.

Lasă un răspuns

Top