You are here
Home > Actualitate > Cele mai norocoase zodii în 2018. An extrem de interesant pentru cinci nativi din horoscop
loading...

Cele mai norocoase zodii în 2018. An extrem de interesant pentru cinci nativi din horoscop

2018 va fi cu siguranță un an extrem de interesant pentru cinci nativi din horoscop, pe care astrele îi favorizează mai mult decât pe restul.

Guvernatori, patroni, parinti, ele sunt planetele care au „grija” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, altii de cate doua… In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste strainer, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc… ACASA, in zodia lor de resedinta, de domiciliu. Si unde e cel mai bine daca nu acasa?

Fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati. Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente.

Nu in orice an planetele se intorc in zodia lor de domiciliu, ca atare un an cu mai multe astfel de tranzite – de intoarceri „acasa” – nu e unul oarecare, ci unul cu energii mult mai puternice. Anii 2014, 2015, 2016 nu s-au bucurat de un Saturn in zodia de domicliu, nici de Jupiter in Sagetator, la el acasa, doar finalul de 2017 il readuce pe Saturn in zodia pe care o guverneaza, in Capricorn, unde va sta apoi pana la final de 2020. Ca atare, 2018-2019 se prefigureaza a fi cei mai interesanti ani – din ultimele cateva decenii – avand, simultan, in zodia proprie 3 mari planete.

SFAT: Perioadele in care o planeta se intoarce acasa sunt de o intensitate mai mare, planetele au atunci cea mai puternica influenta ca atare, adunate per total, perioadele in care se aduna puterile cat mai multor planete aflate in domiciliu simultan sunt mai pline de energie, lucrurile merg mai bine, suntem mai energici, mai pregatiti pentru orice.

Valorificati din plin aceste perioade cu maxim de energie planetara pentru marile dvs. proiecte.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor avea parte de un an prosper şi favorabil pe toate planurile! Aceşti nativi au şanse foarte mari să se reorienteze profesional, să călătorească unde nu au mai fost niciodată sau să îşi schimbe imaginea radical. Afacerile personale iau o turnură pozitivă, iar capacitatea de comunicare şi spiritul diplomatic le pot aduce o avansare.

PEŞTI
În 2018, Peştii vor avea parte de multiple provocări legate de carieră, dar dacă vor percepe schimbările,vor avea parte numai de reuşite. În iubire, lucrurile vor merge foarte bine! Cei singuri îşi găsesc partenerul potrivit, iar cei aflaţi într-o relaţie, o să îşi oficializeze relaţia până la sfârşitul anului viitor.

LEU
Din punct de vedere financiar, anul 2018 va fi pentru ei unul dintre cei promiţători ani.Luna cea mai favorabilă din punct de vedere profesional va fi octombrie, când Leii vor demonstra superiorilor abilităţile lor deosebite. Domeniul financiar este domeniul în care Leii vor excela.

3 zodii cu mai puțin noroc în 2018

Balanţă

Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanţei şi îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Berbecii, provocaţi în dragoste. Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Capricornii, precauţi la început de an.

În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.

3 zodii norocoase în 2018

Racul va excela în domeniul educaţiei, dar şi la capitolul sentimental. Se pare că se vor ivi numeroase ocazii pentru a începe o relaţie de durată cu o persoană pe careo apreciai de ceva vreme. Se pare că toţi cei născuţi în această perioadă a anului vor excela şi la capitolul financiar, urmând să fie recompensaţi cu numeroase ocazii.

Scorpionul va fi, la rându-i, ocrotit de soartă. În lunile de toamnă, mulţi dintre cei născuţi în această zodie vor cunoaşte o persoană deosebită de care se vor lega puternic din punct de vedere sentimental.Nu sunt excluse nici căsătoriile.

Vărsătorul va fi poate cea mai norocoasă zodie. 2018 va fi un an prosper pe toate planurile pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Capacitatea sa de comunicare şi relaţiile excelente de la serviciu le vor aduce promovări profesionale, iar pe plan personal vor apărea oportunităţi de a călători în locuri în care au visat de multă vreme să ajungă.

Lasă un răspuns

Top