You are here
Home > Actualitate > Gigi Becali: „Dan Diaconescu se va răzbuna…Atunci când ești milionar și apoi ieși din închisoare și nu mai ai bani, este dureros”
loading...

Gigi Becali: „Dan Diaconescu se va răzbuna…Atunci când ești milionar și apoi ieși din închisoare și nu mai ai bani, este dureros”

Fostul patron al postului de televiziune OTV a iesit din inchisoare cu planul de a se razbuna, sustine Gigi Becali, latifundiarul din Pipera.

Dupa doi ani si jumatate, Dan Diaconescu isi petrece primul week-end in libertate, dar nu si in liniste. Afaceristul are numeroase probleme cu bancile, acesta riscand sa-si piarda chiar si casa unde locuieste.

„El e un om mai bun decat mine, dar negasindu-l Hristos s-ar putea sa caute razbunarea. Dragostea nu te lasa sa te razbuni. Nici eu nu sunt razbunator, dar vreau ca acele persoane care mi-au distrus mama sa plateasca. Nu vreau sa ma razbun eu, dar vreau sa plateasca. Mama mea a plans”, a declarat Gigi Becali.

„Atunci cand esti milionar si apoi iesi din inchisoare si nu mai ai bani, este dureros. Dan Diaconescu are puterea sa renasca pentru ca are har. Asa este el nascut. El poate sa influenteze si sa ajute daca vrea anumite partide politice, dar nu prea mai merge nici cu populismul. Dan Diaconescu este un om bun, dar ii placea sa fabuleze, mai si mintea cateodata. Se va descurca,” a mai spus patronul FCSB.

Lasă un răspuns

Top