You are here
Home > Actualitate > Mircea Badea jigneste romanii din Diaspora: ”Taci dracu’ din gură! Trimit bani şi cumpără familia biscuiţi de ei”
loading...

Mircea Badea jigneste romanii din Diaspora: ”Taci dracu’ din gură! Trimit bani şi cumpără familia biscuiţi de ei”

”Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (…) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu (…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, a declarat Mircea Badea în emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3.

”Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite”, a mai spus Badea conform paginadepolitica.ro.

Mircea Badea atacă Diaspora: ”Taci dracu’ din gură! Trimit bani şi cumpără familia biscuiţi de ei”
La mai puţin de o săptămână de la declaraţia lui Ioan Rus, care a spus că nevestele românilor plecaţi în străinătate devin curve, iar copiii lor – golani, a venit rândul lui Mircea Badea să atace Diaspora,

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Mircea Badea a declarat că el plăteşte ”mulţi bani” statului român, pe care Administraţia Prezidenţială îi foloseşte pentru a-şi cumpăra limuzină.

Ulterior, Mircea Badea a postat un mesaj şi pe Facebook: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”.

One thought on “Mircea Badea jigneste romanii din Diaspora: ”Taci dracu’ din gură! Trimit bani şi cumpără familia biscuiţi de ei”

  1. Buna seara! Am rămas socata cât de ușor suntem jigniți, noi cei fin Diaspora de către un personaj public, care nu numai ca nu are habar cum este sa trăiești între străini, nu de voie, ci de nevoie, dar nu a fost atacat de nimeni. Pur si simplu arunca cu noroi, crezând in stupiditatea dumnealui ca nu se murdărește pe mâini. Diaspora nu înseamnă numai munca de jos pentru doi bani, munciți de-altfel din greu si dați tot pe chirie si pe familia rămasă in țara, diaspora înseamnă si acei oameni care studiază in alte tari si care ocupa funcții de sus, asa străini fiind, cu pecetea de roman in frunte, care din pacate in ultimul timp nu ne face onoare. Domnule Mircea Badea, aveți destule subiecte de comentat, atât tragice cât si comice! Lasă-ți diaspora in pace, nu v-a deranjat cu nimic! Vai de mama multora care pentru ceva bani, care tot in țara ajung, își mănâncă sănătatea in străinătate. Dacă nu arătați in aceasta privită puțin respect, va rog arătați ignoranta. Va rog ignorați-ne si vedeți-va de treaba!

Lasă un răspuns

Top