You are here
Home > Actualitate > REVOLTĂTOR! O profesoară e BĂTUTĂ, ÎNJURATĂ și aproape DEZBRĂCATĂ de propriii elevi
loading...

REVOLTĂTOR! O profesoară e BĂTUTĂ, ÎNJURATĂ și aproape DEZBRĂCATĂ de propriii elevi

O profesoară de la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman, a fost lovită, înjurată şi sechestrată în sala de clasă de elevi.

Imagini şocante filmate într-o şcoală din Teleorman. O profesoară a fost înjurată şi bătută de propriii elevi, în sala de clasă. Culmea, incidentul a fost filmat chiar de către unul dintre agresori. Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

Scandalul ar fi început la sfârşitul orei de educaţie civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul a fost filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl. Profesoara e pălmuită, umilită, trasă de haine şi e pipăită pe sâni de elevii huligani.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, dimpotrivă distrându-se pe seama profesoarei care este agresată. Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri. „Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore”, a spus Valeria Gherghe de la Inspectorul Școlar Teleorman, conform observator.tv.

Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească. Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

Potrivit Observator.tv, scandalul ar fi început la sfârşitul orei de Educaţie Civică, a unei clase de-a VIII-a. În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este înjurată chiar de cel care filmează. „Taci că te ia mama dracu”, îi spune acesta, în timp ce cadrul didactic încearcă să iasă, dar nu este lăsat de un alt elev, postat în faţa uşii.
Profesoara pare că ar vrea să riposteze, însă elevul reacţionează din nou violent, îmbrâncind-o. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, la rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: „Ieşi afară… în m… tăi, ieşi afară! Taci în p… mea! Nu atinge telefonul, ia mâna că-l şifonezi”, strigă elevul către dascăl.

Evenimentul s-a produs marţi, 28 noiembrie, la el fiind de faţă şi alţi elevi din clasă, care au urmărit incidentul fără să intervină. În schimb, aceștia par amuzați.
Contactată de reporteri, Valeria Gherghe, de la Inspectoratul Școlar Teleorman, a declarat, pentru Observator TV: „Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore.”
Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească.
Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

Vezi video, aici!

Lasă un răspuns

Top