You are here
Home > Actualitate > Primele declarații ale bătrânului lovit în fața Guvernului de un protestatar care participa la manifestația din Piața Victoriei
loading...

Primele declarații ale bătrânului lovit în fața Guvernului de un protestatar care participa la manifestația din Piața Victoriei

Alexandru Tiurbe, bătrânul lovit cu bestialitate, sâmbătă, la câțiva pași de Guvern, de un protestatar care participa la manifestația din Piața Victoriei, a povestit la „Sinteza zilei” cum s-a petrecut totul.

Potrivit acestuia, două elemente sunt foarte importante în acest caz: a fost lovit cu un „box”, o armă albă alcătuită dintr-o piesă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu așa ceva este devastator pentru victimă. Al doilea element important, agresorul l-a lovit din spate. Preț de câteva secunde, batrânul în vârstă de 71 de ani și-a pierdut cunoștința.

„M-am oprit în fața unor jandarmi, i-am salutat, le-am spus Sărbători fericite, și mi-am continuat drumul. Nu am avut o discuție – i-am intrebat de ce tolerează asemenea manifestări aiurea, nejustificate”, a povestit Tiurbe.
Alexandru Tiurbe a precizat că nu a vorbit cu nimeni dintre cei care manifestau în Piața Victoriei, dar a fost deranjat de faptul că bărbatul, care ulterior l-a agresat, îl filma cu telefonul mobil. Bătrânul recunoaște că limbajul său la adresa agresorului nu au fost tocmai potrivite.

„Da, i-am spus unele foarte „decoltate”, urâte. Și, în momentul în care a tot insistat, am luat rucsacul așa, dar nu l-am lovit – să-i dau peste aparat, peste telefon (…) I-am dat așa și mi-am continuat drumul. Tot a continuat după mine și a venit din spate – nu imi mai dau seama cum – și m-a lovit cu un box, deci o lovitură mai puternică”, a povestit Alexandru Tiurbe.

Sursa: jurnalul.ro

One thought on “Primele declarații ale bătrânului lovit în fața Guvernului de un protestatar care participa la manifestația din Piața Victoriei

  1. Baliverne „a la Gadea !” Mosulica a cautat-o cu lumanarea, a vorbit porcos necuvenit cu varsta lui si a dat primul cu ghiozdanul in protestatar ! Si nu cred ca a fost lovit cu acel „box” , ar fi fost vanat pe toata fata si tumefiat dupa o asemenea lovitura !

Lasă un răspuns

Top