You are here
Home > Actualitate > Regele Mihai al României a lăsat în urma sa o moştenire uriaşă, Cine profita de averea trunchiată puternic de confiscările comuniste.
loading...

Regele Mihai al României a lăsat în urma sa o moştenire uriaşă, Cine profita de averea trunchiată puternic de confiscările comuniste.

Gestul neasteptat al lui Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai, dupa ce bunicul sau a murit! I-a lasat pe toti fara cuvinte!

Fostul principe Nicolae a declarat prin intermediul avocatului său că nu a fost anunţat de nimeni de decesul bunicului său, Regele Mihai

Nepotul renegat al Regelui Mihai a facut un gest neasteptat prin care isi exprima suferinta. Acesta si-a schimbat fotografiile de profil si de coperta de pe contul sau de Facebook cu imagini in care apare si Regele Mihai.

Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai, este in scandal cu rudele sale, dupa ce in urma cu cateva saptamani a incercat sa intre in locuinta din Elvetia, unde se afla bunicul sau. Chiar si in aceste conditii, Nicolae a fost socat de faptul ca nimeni din familie nu l-a anuntat de moartea Regelui. Se pare ca acesta a aflat de la un prieten, care l-a sunat si i-a transmis trista veste, aflata de la televizor. „A fost socat sa afle ca a murit bunicul sau si ca mama sa sau matusa nu l-a anuntat. A aparut intai comunicatul oficial si apoi a aflat el”, a precizat prietenul fostului principe.

Evaluarea averii Casei Regale este extrem de subiectivă şi poate naşte multe discuţii, cu atât mai mult cu cât majoritatea castelelor sunt bunuri de patrimoniu. Ultima ediţia a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, plasează Familia Regală pe locul 85, în stagnare faţă de anul anterior. Averea Casei Regale a fost estimată la 65-67 mil. euro, în uşoară creştere de la nivelul de 63-65 mil. euro, cât era în 2016.

Până în 1948, când au fost confiscate de comunişti, Familia Regală a României deţinea mii de hectare de terenuri agricole şi de păduri, mai multe castele şi numeroase alte imobile. După Revoluţie, doar o parte din proprietăţi au fost recuperate.

Familia Regală deţine patru castele cu un total de peste 450 de camere, aproape 20.000 de hectare de pădure, trei imobile şi un teren în Bucureşti, un imobil şi terenuri în Poiana Ţapului, câteva cabane şi cantoane în Azuga – Predeal şi zeci de kilometri de drumuri forestiere.

Sursa: capital.ro

Lasă un răspuns

Top