You are here
Home > Actualitate > Violente in fata Parlamentului. O masina condusa de un deputat PSD a lovit doi protestatari
loading...

Violente in fata Parlamentului. O masina condusa de un deputat PSD a lovit doi protestatari

O masina condusa de un deputat PSD a lovit doi protestatari la una dintre portile Parlamentului, anunta Antena 3. Masina era condusa de deputatul Ioan Terea.

Deputatul conduce un BMW seria 7. Protestatarii au declarat ca au incercat sa traverseze strada, moment in care au fost loviti de masina deputatului PSD.

Deputatul a sustinuti insa ca cei doi protestatari ar fi sarit de fapt pe masina sa.

„In momentul cand am vrut sa plec din Palatul Parlamentului, SPP-istul mi-a spus sa ies prin stanga, pentru ca dreapta era blocata de manifestanti. Am iesit prin stanga, si in momentul in care mi-au vazut masina si au vazut permisul de acces in Palatul Parlamentului au sarit pe masina si au inceput sa dea cu pumnii si picioarele in masina. Unul dintre ei s-a agatat de oglinda, a venit politia. Acum sunt la Politie, dau declaratii”, a declarat deputatul PSD la Antena 3.

Sute de oameni protesteaza in fata Parlamentului in timp ce majoritatea PSD-ALDE voteaza in forta masacrarea legilor justitiei.

La un moment dat, protestatarii i-au impins pe jadarmi, au rupt cordonul, au blocat Bulevardul Natiunilor Unite. Apoi, jandarmii s-au regrupat si i-au impins din nou in alveola Pietei Constitutiei, iar traficul a revenit la normal.

Lasă un răspuns

Top