You are here
Home > NEWS > Articole > Câștigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral, a primit o inimă nouă
loading...

Câștigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral, a primit o inimă nouă

Salvador Sobral, cântărețul de 27 de ani din Portugalia, care a făcut senzație la Eurovision în acest an și a câștigat marele premiu, a suferit un transplant de inimă si acum, după cum scrie BBC News, se recuperează în spital.

La începutul lunii septembrie, Sobral a postat pe rețelele de socializare:”Nu e un secret pentru nimeni că starea mea de sănătate este fragilă. Am o problemă și trebuie să-mi dăruiesc trupul științei” și a anunțat că ia o pauză în carieră.

Salvador a trebuit să aștepte câteva luni până s-a găsit un donator compatibil cu el, a scris presa portugheză.
Cântărețul a fost operat de chirurgii de la spitalul Santa Cruz din Lisabona, care au declarat că artistul de 27 de ani se simte bine după transplantul de inimă. Chirurgul Miguel Abecasis, citat de cotidianul Publico a spus că: „Operația a decurs bine” și referindu-se la pregătirile care au precedat-o a menționat că, „El a fost foarte bine pregătit și este un tânăr care a înțeles dificultățile acestui tip de procedură”.
Medicul a mai adăugat că recuperarea va dura mult timp și a spus că, dacă totul va merge bine, Sobral va avea o „viață complet normală”.

Eurovision 2017, care s-a ținut la Kiev, a fost câștigat de Salvador Sobral cu balada scrisă de sora lui mai mare, Luisa, care l-a transformat într-un erou național în Portugalia. Cântărețul a apreciat balada ca fiind „un cântec emoțional cu un mesaj liric și o armonie”.

Lasă un răspuns

Top