You are here
Home > Actualitate > Care sunt zodiile cu cel mai ridicat iQ
loading...

Care sunt zodiile cu cel mai ridicat iQ

Fiecare zodie are propriul set de trăsături şi abilităţi. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacităţile lor unice şi speciale, cum ar fi inteligenţa!

Iată două zodii care sunt apreciate pentru intelectul lor:

Vărsător: Este lăudat pentru inteligenţa, abilităţile şi trăsăturile sale umaniste. E cunoscut pentru creativitatea şi originalitatea cu care rezolvă problemele importante şi datorită cărora îşi face viaţa mai uşoară atât lui, cât şi celor din jur. El lucrează pentru popor şi se gândeşte mereu la binele comun. Serveşte omenirii, dar o face prin cunoaştere, nu prin muncă. El are idei creative şi întotdeauna sparge barierele. Condus de Saturn, planeta inovaţiei, el începe să lucreze rapid la cele mai noi şi mai creative idei pentru a schimba lumea. E profund intrigat de tehnologie şi de dezvoltarea calculatoarelor. Se bucură de conversaţii profunde şi semnificative şi foloseşte studiile ştiinţifice renumite pentru a-şi dovedi punctele de vedere.

Scorpion: Se numără printre cele mai inteligente semne zodiacale alături de Vărsător, dar într-un mod destul de diferit. Scorpionul posedă o vastă cunoaştere a modului în care oamenii acţionează, dar şi despre cum funcţionează lucrurile. El are o putere deosebită atunci când vine vorba de a-i motiva pe cei din jurul lui şi de a-i ridica atunci când sunt doborâţi. Datorită abilităţilor lor analitice şi intuitive, reprezentaţii acestei zodii sunt potriviţi pentru meseria de chirurg, medic, detectiv, artist şi psihiatru, scrie eva.ro.

Lasă un răspuns

Top