You are here
Home > Actualitate > ULUITOR! Alina, tânăra ucisă la metrou, a fost abandonată de mama și a fost crescută de un vecin! Povestea ei de viață a fost una dramatică și totul s-a sfârșit și mai crunt dar Sfâșietor
loading...

ULUITOR! Alina, tânăra ucisă la metrou, a fost abandonată de mama și a fost crescută de un vecin! Povestea ei de viață a fost una dramatică și totul s-a sfârșit și mai crunt dar Sfâșietor

Panica uriasa ieri la metroul bucurestean, pe peronul statiei Dristor 1, acolo unde o femeie de 36 de ani a facut un gest socant. A impins o tanara pe sinele de metrou, iar aceasta si-a gasit sfarsitul sub rotile garniturii.

Povestea Alinei Ciucu a fost una dramatică încă din copilărie. Abandonată de mamă şi crescută de un vecin, Alina şi-a găsit sfârşitul în staţia de metrou.

Alina era o fata frumoasa care avea 25 de ani si a carei poveste de viata este cutremuratoare. Cei de la observator.tv scriu ca Alina s-a nascut in localitatea Ostroveni din judetul Olt si a urmat cursurile Liceului Teoretic Constantin Brancoveanu din Dabuleni, iar mai apoi a terminat o facultate la Bucuresti.

Alina Ciucu s-a născut în localitatea Ostroveni din judeţul Olt, însă a urmat cursurile Liceului Teoretic ‘Constantin Brâncoveanu’ din Dăbuleni. De când era mică, Alina a fost abandonată de ambii părinţi, fiind crescută de o mătuşă.

Reporterii Observator au stat de vorbă cu vecinii mătuşii care a crescut-o pe Alina şi au aflat că, în realitate, tânăra a fost crescută de un vecin care i-a fost mai mult decât un tată şi a ajutat-o chiar să intre la o facultate din Bucureşti.

Alina locuia în Bucureşti cu iubitul ei, iar seara trecută a avut parte de un sfârşit tragic. În timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de 36 de ani, cu probleme psihice, a împins-o pe şinele trenului şi apoi a lovit-o cu picioarele pentru a o împiedica să urce.

În numai câteva secunde, trenul a ajuns în staţie şi, deşi mecanicul a frânat brusc, Alina a fost strivită între peron şi tren.

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii SMURD, care au ajuns la faţa locului în câteva minute, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Lasă un răspuns

Top