You are here
Home > Actualitate > Un român stabilit în Italia și-a ucis mama și sora fără nicio urmă de regret! „Am tăiat capul mamei și mi-am strangulat sora”
loading...

Un român stabilit în Italia și-a ucis mama și sora fără nicio urmă de regret! „Am tăiat capul mamei și mi-am strangulat sora”

Un român a fost UCIS în Italia într-un mod grotesc! Cine este victima și ce i-au făcut criminalii!

Am taiat capul mamei melesi mi-am strangulat sora. Apoi am retras 200 de euro cu cardul mamei a marturist criminalul Andrei Filip, fara nicio urma de regret.

Andrei si-a ucis mama si sora vitrega de 12 ani anul trecut in luna februarie,si dupa ce le-a facut corpurile bucati, le-a pus in trei genti marisi le-a aruncat una cate una in Adige, facand trei drumuri, de la rau acasa si inapoi.

A durat mai putin de o saptamana romanul politist privind disparitia Mirelei Balan, de 41 de ani, ingrijitoare romana, de 10 ani in Italia,si a fiicei Larisa Elena, disparute in neant pe 13 februarie, in sambata de dinainte de Sfantul Valentin dupa o cina cu amicii in casa in care locuiau, la Albaredo D’Adige.

Baiatul de 20 de ani traia in locuinta de pe via Teiolo 26 impreuna cu mama si micuta Larisa, insa relatia cu prima erau tensionat deja de mai mult timp: tanarul lucra in mod ocazional ca zilier si deseori cerea bani mamei care insa se saturase de aceasta situatie. in plus, baiatul dorea sa se stabileasca in casa mamei impreuna cu iubita sa, fara insa a primi acceptul din partea femeii de 41 de ani. Deja pe 10 februarie intre cei doi avusese loc o cearta furibunda.

Dupa unul dintre nenumaratele reprosuri, Filip a reactionat injunghiind-o in gat.

Apoi a coborat la etajul de dedesubt, unde era sora vitrega care auzind tipetele a intrebat ce i s-a intamplat mamei. Fratele i-a cerut sa urce la etaj.si acolo a strangulat-o pentru a nu exista martori. La scurt timp dupa s-a dus sa retraga 200 de euro cu cardul mamei, a incercat de trei ori, dar nu a reuşit sa obtina mai mult fiindca depasise pragul zilnic.

Odata intors acasa, a sectionat cu meticulozitate cadavrele introducandu-le in trei genti pe care apoi le-a aruncat in Adige. Apoi s-a intors in locuintasi a sters sangele folosind o carpa si o galeata.

Ca marturie a sangelui sau rece investigatorii subliniaza ca Filip a avut timp si sa induca in eroare anchetelesi sa faca sa se creada ca mama si-a luat viata. I-a luat poşeta si a aruncat-o intr-un alt loc de langa rau, acelaşi depistat de cainii de urma.

A doua zi i-a cerut unui prieten sa-l insoteasca la San Bonifacio, unde a urcat intr-un microbuz pentru a se duce in Romania la tata.
Andrei Filip a fost condamnat la inchisoare pe viata, iar iubita acestuia, care l-a ajutat, a fost condamnata in urma cu cateva zile la 14 ani si 8 luni de inchisoare.

„Andrei m-a amenintat, spunand ca daca nu-l voi ajuta sa duca de acolo corpurile mamei si surorii, m-ar fi ucis”.

Citeste mai multe pe gazetaromaneaca.com

Lasă un răspuns

Top