You are here
Home > Actualitate > A durat 18 secunde până s-a rupt avionul în două. 154 de oameni la bord. O romanca povestește cum a reușit să scape din infern
loading...

A durat 18 secunde până s-a rupt avionul în două. 154 de oameni la bord. O romanca povestește cum a reușit să scape din infern

“Pisica neagră”, stewardesa care a sfidat moartea, dezvăluiri cutremurătoare. Laura Grigore: “A durat 18 secunde până s-a rupt avionul în două”

Laura Grigore, cunoscută drept „Pisica neagră” de la Tarom, a vorbit la „Agenția VIP” despre clipele de groază pe care le-a trăit în timpul unui zbor, în urmă cu ceva timp.

“Pisica neagră”, stewardesa care a sfidat moartea, declarații despre cel mai greu moment

„Am făcut cea mai frumoasă meserie din lume. A fost defect avionul meu, înainte să-l preluăm. Am avut întârziere foarte mare.

Am fost emoționată când am pășit pentru prima oară de aeroportul Otopeni. Aveam vreo 17 ani. Știam de atunci că vreau să mă fac stewardesă. Au trecut șase ani până am ajuns așa”, a spus Laura Grigore.

O singură dată mi-a fost cel mai frică în avion, în viața mea. Acel zbor cu marinari, când s-a rupt avionul. Era noapte când am aterizat în apă. Zburasem 8-10 ore, Otopeni – Berlin – Casablanca – Nouadhibou.

E pe țărmul Oceanului Atlantic, un oraș african unde se făcea schimb de marinari. În avion aveam 154 pasageri numai bărbați, am ajuns deasupra Mauritaniei în jur de ora 3 noaptea, am văzut vapoarele noastre, luminițele și apoi am venit la aterizare.

A durat 18 secunde până s-a rupt avionul în două, până ne-am oprit într-un dâmb de nisip. Ne-au salvat! Eram la 1 kilometru de mal, s-a făcut întuneric, eu eram la jumătatea avionului, pe scaun. Am sărit pe aripă foarte dificil și eu și colega mea pentru a lua bărcile de salvare.

Rămânând singură, atunci am rămas fără putere, n-am plecat cu toată mulțimea de marinari, m-am aruncat în apă ultima, a început refluxul, dar valul m-a dus spre partea opusă a avionului, spre larg. „Știu că o să mor!”​, mi-am zis”, a povestit „Pisica neagră” în emisiunea „Agenția VIP”.

Lasă un răspuns

Top