You are here
Home > Actualitate > Cum si-a justificat criminala gestul! A vorbit in fata martorilor si a dat vina pe fata agresata: “Mi-a luat…”
loading...

Cum si-a justificat criminala gestul! A vorbit in fata martorilor si a dat vina pe fata agresata: “Mi-a luat…”

Tatal primei victime a criminalei de la metrou, cea care a reusit sa se salveze, a facut dezvaluiti cutremuratoare de la momentul atacului. Barbatul a povestit ce s-a intamplat dupa ce fiica sa a reusit sa se salveze.

„Au sarit cativa cetateni si au intrebat-o: „Ce ai doamna, ce ai cu ea. Şi ea spunea: „Nu ca mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca sa se victimizeze. Şi atunci cativa cetateni au intrebat-o: I-ai luat tu banii?

Şi ea a spus: Nu va uitati cum arat eu si cum arata ea? Ea arata spre buzunarul ei si spunea: „Mi-a luat banii, mi-a luat banii”, a declarat barbatul pentru Antena3.

Intr-o emisiune TV, tatal primei victime a facut o marturisire terifianta. Potrivit barbatului, criminala de la metrou avea scris in palma un mesaj ciudat, care i-a pus pe ganduri pe anchetatori.

„Am inteles de la politie ca i-ar fi gasit in palma, daca nu ma insel: „Am facut-o, dar am confundat-o”. I-au gasit scris in palma.

Asa au gasit scris in momentul in care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastra sau despre cealalta”, a declarat barbatul, potrivit Antena3.

O crima fara precedent si fara motiv zguduie Romania. O tanara de 25 de ani si-a gasit sfarsitul la metrou, dupa ce a fost impinsa in fata garniturii de o femeie.

Politistii au stabilit ca numai cu cateva ore mai devreme suspecta a incercat sa faca acelasi lucru unei alte tinere, intr-o alta statie de metrou.

Spre dimineata, suspecta de 36 de ani a fost scoasa de la audieri si dusa la arestul central. Femeia nu a vrut sa scoata o vorba in fata anchetatorilor, pana la venirea avocatului ei.

Fratele tinerei spune ca sora lui a fost internata in urma cu cinci ani, in urma unei depresii intr-o clinica de psihiatrie din Spania, dar in 2015 a intrerupt tratamentul şi s-a intors in tara.

De atunci a inceput sa-şi terorizeze familia. “A plecat de la Craiova in urma cu noua ani, in Spania. Acolo o prietena a denigrat-o şi a intrat in depresie şi a ajuns la clinica de psihiatrie. in 2015 a intrerupt tratamentul.

Ne teroriza. Şi pe mine, la munca, venea şi imi facea probleme.

Acum doua saptamani i-a chemat pe ai mei la politie şi a inceput sa-i injure acolo“, a declarat Lucian Şerban, fratele Magdalenei, pentru cancan.ro.

Pe de alta parte, Magdalena Serban isi acuza fratele de abuz s*xual. Aceasta spune ca are o malformatie s*xuala si ca cineva a publicat imagini cu malformatia pe internet.

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni.

Femeia a impins, marti seara, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Criminala era originara din Craiova, iar apoi a ajuns la Bucuresti.

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni.

Femeia a impins, marti seara, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Potrivit lupanoua.ro, pana in anul 2015, Magdalena Serban a locuit in blocul 16 de garsoniere din cartierul Craiovita Noua.

Ulterior, ea s-a mutat la Centrul Social Sf. Ioan din sectorul 3 din Capitala.

In garsoniera a ramas mama femeii, o locatara destul de retrasa fata de restul vecinilor.

Potrivit celor care o cunosc, femeia le-ar fi spus vecinilor ca fiica ei, Magdalena, se afla plecata in strainatate.

Lasă un răspuns

Top